Star Wars synttärit

Meillä juhlittiin pojan synttäreitä tänä vuonna Star Wars-teemalla!

Kuten ehkä arvaat, olen ollut juhlien järkkäilystä viime aikoina aikas innoissani. Instagram seuraajat saattoivat bongata ensimmäisiä stooreja kemujen plääneistä jo toukokuussa.

Juhlimme 8-vuotiasta ensimmäisen kerran viikolla ihan oikeana päivänä muutamien sukulaisten ja kavereiden kesken, mutta suuremmat kemut vietimme nyt lauantaina. Lapsen toiveesta synttäreille valikoitui teemaksi tosiaan Star Wars ja oikeastaan hahmo Kylo Ren! 

Teemaksi valikoitui Star Wars ja oikeastaan hahmo Kylo Ren!

lasten juhlat, star wars synttärit, poikien synttärit, juhlahumua
star wars synttärit, star wars, lastenjuhlat, juhlahumua
juhlahumua, star wars synttärit, stormstrooper vaahtokarkit
star wars synttärit, star wars, lastenjuhlat, juhlahumua

Itse olen kyseisen leffan hahmoista ja meiningeistä suhteellisen pihalla, eli aivan kuten viime vuonnakin Minecraft-teemasta. Tämä ei kuitenkaan jarruttanut juhlasuunnitteluja, sillä mielessäni hahmottui nopeasti mielikuva musta-hopeista kemuista. 

Tilasimme koristeet juhliin Juhlahumua verkkokaupasta ja hullaannuin verkkokaupan hologram- tuotteista täysin. Niiden avulla oli helppo luoda juhlan tuntua kotiimme ja niissä oli vähän uutuus efektiäkin mukana, sillä kukaan vieraista ei ollut törmännyt vastaaviin aiemmin. Lapset oikeastaan rakastuivat hologramina hohtaviin lautasiinsa niin, että halusivat ottaa niitä mukaan koteihinsa! Aika hassua!

Nyt lauantaina olimme kutsuneet pojan kaverit juhlimaan kotiimme klo 12-14.00 ja sukulaiset klo 15.00 eteenpäin. Viimeinen vieras kotiutui ilta puoli ysi, joten kirjaimellisesti kemutimme koko päivän! Me tykätään siitä, että vieraita tulee ja menee ja juhlat kestävät koko päivän, sillä onhan niissä myös hommaa järjestellä, joten miksipä niistä ei ottaisi kaikkea iloa irti! Voitte varmaan arvatakin, miltä kotimme tuo touhukkaan päivän jälkeen näytti …hyvin juhlitulta, juuri siltä se näytti ja juuri siltä sen kuuluikin näyttää! Olisi pitänytkin räpsäistä teille tänne joku jälkeen-kuva huvitukseksenne!

Me tykätään siitä, että vieraita tulee ja menee ja juhlat kestävät koko päivän

star wars synttärit, star wars, lastenjuhlat, juhlahumua
star wars synttärit, star wars, lastenjuhlat, juhlahumua
star wars synttärit, star wars, lastenjuhlat, juhlahumua
star wars synttärit
star wars synttärit, star wars, lastenjuhlat, juhlahumua

Tarjottavana meiltä löytyi Kylo Ren kakku mansikka-valkosuklaatäytteellä, suklaamuffinsseja, korealaisia pepero-tankoja, stormtrooper vaahtokarkkeja, lohimaljoja sekä tomaatti-fetamuffinsseja. Kakun tilasimme, mutta muuten askartelin tarjottavat itse. Stormstrooper vaahtikset tein elintarviketussilla ja ne toivatkin tosi hauskaa ilmettä juhlapöytään! Samoin smoothiepulloista askarrellut Kylo Ren juomatölkit olivat mielestäni aika hauskat!

Nyt raukeana ja kaikkensa antaneena voin todeta, että olipas kiva päivä! Ja että tykkäänkin näistä juhlien järkkäilyistä! Paras palaute on lapsen suusta tullut: ” Tämä oli maailman paras päivä!”

terkuin, 

Vilma

ps. Kurkkaa myös postaukset Harry Potter & Minecraft synttäreistä!

* ) Juhlakoristeet saatu Juhlahumua verkkokaupasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *