Joogabrunssi Kolilla

Kun lapsuudenystävä ehdottaa visiittiä Kolille joogan, span ja brunssin tiimoilta, ei ehdotuksesta voi kieltäytyä.

Me molemmat elämme tiiviisti lapsiperhearkea ja en edes muista, koska viimeksi olisimme viettäneet aikaa kahden rentoutuen, nauttien hetkestä ja suunnaten keskusteluja asioihin, joita vain ystävän kanssa on turvallista jakaa. Jo tämä yhdessäolo itsessään oli voimaannuttavaa päivän muun antoisan sisällön lisäksi.

Jo tämä yhdessäolo itsessään oli voimaannuttavaa päivän muun antoisan sisällön lisäksi

koli, joogabrunssi kolilla, kolin kansallismaisema, bloggaaja kolilla

Aamu alkoi Minna Hämäläisen Yoga Fit Flow tunnilla, joka pidettiin Break Sokos Hotel Kolin kabinettitilassa. Sain tunnilla paikan ikkunan vierestä, joka ylettyi maahan saakka. Tuntui kuin olisin ollut tiiviisti maadutettuna luontoon, vaikka sainkin nauttia sisätilojen tasaisesta lämmöstä. Joogatunti oli elämäni kolmas ja tällä kertaa taisin saada pienen “joogakärpäsen” pureman. Jooga haastoi etenkin kehonhallintaa sekä liikkuvuutta ja jo tunnin aikana koin, kuinka kehoni pahimmat kiristykset alkoivat aueta.

Tunnin päätteeksi ohjaajan sanat riittävyydestä, itsensä hyväksymisesta ja ulkoisen pääoman merkityksettömyydestä siihen, kuinka hyviä me kukin olemme omana itsenämme, tulivat minulle hyvään saumaan. Aika-ajoin vaadin itseltäni liikaa ja omat riittämättömyyttä syöttävät ajatukseni vievät turhaan energiaani. Haluan päästää niistä ajatuksista irti, sillä ne eivät vie minua eteenpäin.

Haluan päästää niistä ajatuksista irti, sillä ne eivät vie minua eteenpäin.

koli relax spa, koli, kolin kylpylä, joogabrunssi kolilla, uumen tapahtumat
koli relax spa, koli, kolin kylpylä, joogabrunssi kolilla, uumen tapahtumat
koli relax spa
koli relax spa
koli relax spa, koli, kolin kylpylä, joogabrunssi kolilla, uumen tapahtumat

Joogan päätteeksi pääsimme pulahtamaan Koli Relax Span tunnelmiin. Spa on pieni, intiimi, aikuiseen makuun suunnattu kylpyläkeidas, jonka ikkunoista on suorayhteys Kolin mykistäviin kansallismaisemiin. Viihdyimme Spassa etenkin ulkopaljuissa, joissa saimme nauttia lämpimästä vedestä yhdistettynä raikkaaseen syysilmaan.

koli relax spa, koli, kolin kylpylä, joogabrunssi kolilla, uumen tapahtumat
joogabrunssi kolilla

Päivän kruunasi brunssi, jonne sai siirtyä kylpylästä omaa tahtia

Päivän kruunasi brunssi, jonne sai siirtyä kylpylästä omaa tahtia. Paikka ikkunan vierestä ja herkullista ruokaa jälkiruokakahveineen. Arvaattekin varmaan, kuinka mukavasti brunssi päätti päivän Kolilla. Tai oikeastaan me emme halunneet päättää päivää vielä siihen, vaan kipusimme hyvin syöneinä Ukko-Kolille kurkkaamaan, onko kansallismaisema pysynyt ennallaan. Ja sieltähän se löytyi, aivan yhtä upeana kuin ennenkin. Maisema, johon ei kyllästy koskaan.

koli relax spa, koli, kolin kylpylä, joogabrunssi kolilla, uumen tapahtumat
koli relax spa, koli, kolin kylpylä, joogabrunssi kolilla, uumen tapahtumat
koli relax spa, koli, kolin kylpylä, joogabrunssi kolilla, uumen tapahtumat

Fiilis päivän päätteeksi oli voimaantunut, energinen ja niin kiitollinen. Energiat ja hyvä fiilis jatkuivat koko illan ja seuraavaan päivään.

Onnea on ystävä, joka houkuttelee tällaiseen mukaan ♡

– Vilma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *