Kokemuksia NOSH vaatekutsujen järjestämisestä

Järjestin eilen elämäni toiset NOSH vaatekutsut!

Merkki on tullut minulle tutuksi jo aiemmin ja olen tykästynyt tuotteissa etenkin niiden laatuun ja materiaaleihin. Kun Noshin edustaja Satu ehdotti kutsuja, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä tarttuisinko tilaisuuteen!

Kun Noshin edustaja Satu ehdotti kutsuja, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä tarttuisinko tilaisuuteen!

nosh vaatekutsut, kokemuksia nosh kutsuista, nosh vaatekutsujen järjestäminen, vaatekutsut
nosh kutsut, nosh vaatekutsut

Eilen olohuoneemme täyttikin eläväinen yhdeksän naisen ja kahden vauvan poppoo. En voinut vastustaa ja olla kaatamatta tervetuliaisiksi laseja kuohuvaa, sillä se tuntui mukavalta tavalta toivottaa vieraat tervetulleiksi ja aloittaa odotetut kutsut.

Kun lasit kuohuvaa oli kilistetty, pääsi NOSH edustaja Satu estradille ja esitteli tottuneesti syksyn malliston, nosti esiin uutuudet, antoi yhdistely vinkkejä ja osasi kertoa tuotteiden takaa enemmän yksityiskohtia kuin mitä esimerkiksi verkkokauppa olisi tarjoillut.

On ollut kiva huomata, miten etenkin NOSH in naistenmallisto on saanut laajennusta ja sieltä löytyy koko ajan enemmän ja enemmän myös omaan makuun sopivia tuotteita. NOSH on tunnettu etenkin yyber mukavista ja tyylikkäistä tunikoistaan, mutta itse en taida olla niin tunika tyyppiä, joten malliston tuoteuutuudet olivat enemmän kuin mieleeni.

On ollut kiva huomata, miten etenkin naistenmallisto on saanut laajennusta ja sieltä löytyy koko ajan enemmän ja enemmän myös omaan makuun sopivia tuotteita

nosh vaatekutsut, kokemuksia nosh kutsuista, nosh vaatekutsujen järjestäminen, vaatekutsut
nosh vaatekutsut, kokemuksia nosh kutsuista, nosh vaatekutsujen järjestäminen, vaatekutsut
Kutsujen järjestänä sain pienen ylläripaketin !
nosh vaatekutsut, kokemuksia nosh kutsuista, nosh vaatekutsujen järjestäminen, vaatekutsut
nosh vaatekutsut, kokemuksia nosh kutsuista, nosh vaatekutsujen järjestäminen, vaatekutsut
nosh vaatekutsut, kokemuksia nosh kutsuista, nosh vaatekutsujen järjestäminen, vaatekutsut
nosh vaatekutsut, kokemuksia nosh kutsuista, nosh vaatekutsujen järjestäminen, vaatekutsut
nosh vaatekutsut, kokemuksia nosh kutsuista, nosh vaatekutsujen järjestäminen, vaatekutsut

Esittelyn jälkeen kaikkia tuotteita sai sovitella vapaasti omaan tahtiin. Etukäteen hieman jännitin, kuinka mahdumme kolmiossamme vaatteiden kanssa puljaamaan, mutta mukavastihan se tälläkin kertaa sujui. Ja mitä kertoo edustajan asialleen omistautumisesta, kun hän lainasi päältään omaa NOSH mekkoaan sovitukseen, kun rekistä ei sopivaa kokoa löytynyt. Ihanaa heittäytymistä, niin ja näin saatiin vieraalle oikea koko varmistumaan!

Vieraiden sovitellessa vaatteita itse napsautin kahvinkeittimen päälle ja laitoin kahvipöydän vieraita varten valmiiksi. Sovittelun lomassa sai poiketa vapaasti kahvipöytään ja vaikka tuumata tovin omia ostoksiaan. Kahvipöydästä löytyi minttu-suklaakakkua, kinuskimuffinsseja sekä vuohenjuustoleipiä. ( …kaikki reseptit bongasin muuten Melinan Minishow blogista )

Omaan tilauslistaani sujahti tällä kertaa itselle GROOVE trikoohousut ja DUSTER trikoojakku. Pojan vaatekaappia päivitin TRACK collagehousuilla, EASY ribbipuserolla sekä KULMA collagehupparilla. Kaikki tilaamani tuotteet ovat ajattomia sekä helposti yhdisteltäviä. Itselleni tilaamat tuotteet sopivat mielestäni myös niin arkeen kuin vaikka vähän juhlallisempaankin menoon.  Kutsujen järjestäjänä sain tilauksestani mukavan 30 euron edun, joka vähennetään loppulaskustani.

Sovittelun lomassa sai poiketa vapaasti kahvipöytään ja vaikka tuumata tovin omia ostoksiaan

nosh vaatekutsut, kokemuksia nosh kutsuista, nosh vaatekutsujen järjestäminen, vaatekutsut
nosh vaatekutsut, kokemuksia nosh kutsuista, nosh vaatekutsujen järjestäminen, vaatekutsut
nosh vaatekutsut, kokemuksia nosh kutsuista, nosh vaatekutsujen järjestäminen, vaatekutsut
nosh vaatekutsut, kokemuksia nosh kutsuista, nosh vaatekutsujen järjestäminen, vaatekutsut
nosh kutsut

Kutsuilla tilaaminen oli muuten äärimmäisen helppoa, luettelin edustajalle tuotteet mitä haluaisin, hän kirjasi ne ylös ja lähetti kutsujen päätteeksi tekstiviestin sähköpostiin saapuneesta maksulinkistä. Maksutavan voi valita Klarnan useasta eri vaihtoehdosta, tuotteet voi maksaa heti, ottaa laskun tai joustavan erämaksun. Ja koska NOSH on tunnettu nopeista toimituksistaan,  odotan pakettia saapuvaksi postin lähipisteeseemme jo ensi viikolla.

Kokemukseni kutsujen järjestämisestä oli siis jälleen oikein positiivinen. Mikäs sen mukavampaa kuin shoppailla laadukkaita vaatteita itselle ja pojalle omalla kotisohvalla ihanien naisten kesken istuskellen ja saaden samalla ammattilaisen apua esimerkiksi koko valinnoissa. Tykkään myös leipoa ja järjestää, joten tämä oli loistava syy pistää muutama pitkään mielessä hautonut resepti testiin. Toki kutsut voisi järkätä ihan kaupankin antimilla, mutta minä halusin upottaa kädet taikinaan ja päästä nuolemaan leivontakulhoa!

Jos sinä mietit omien NOSH vaatekutsujen järjestämistä, Satu vinkkasi, että hänellä olisi vielä lokakuulle muutamia vapaita kutsuaikoja tarjota. Sadun kanssa kutsuja järjestäneet saavat muuten aina kauden päätteeksi myös oman VIP illan, jossa huutokaupataan rekin vaatteet huokeisiin hintoihin. Itse olen ollut nyt pari kertaa mukana kyseisissä kinkereissä ja aina on ollut tarjottavat viimeisen päälle, tunnelma rento ja lämminhenkinen ja kyllä, aina olen löytynyt mukavia tuotteita huokeisiin hintoihin huudettavaksi.

Sadun NOSH meininkejä voi ja kannattaa seurata aktiivisesti päivittyvässä Sadun NOSH-ystävät – ryhmässä sekä instagramissa @satu_nosh. Vapaita kutsuaikoja voi kysellä tai tilauksia jättää myös sähköpostitse satu.pehkonen@nosh-kotimyynti.fi.

Nyt täällä mietititään mitä lopulle kakulle tehtäisiin, odotetaan saapuvaa pakettia ja fiilistellään eilisiä kutsuja kuvia selaillen ja tätä postausta kirjoitten. Taidanpa ottaa nämä kutsut joka vuotiseksi perinteeksi, niin mukavaa oli!

Kiitos Sadulle ja kiitos teille ihanille vieraille, joita sain kestitä ♡

-Vilma

Kutsut järjestetty blogiyhteistyönä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *