Syyslomalla me…

syysloma, valokuvaaja joensuu, joensuulainen valokuvaaja, rajatonmaailma, iina mäkelä
syysloma, valokuvaaja joensuu, joensuulainen valokuvaaja, rajatonmaailma, iina mäkelä
syysloma, valokuvaaja joensuu, joensuulainen valokuvaaja, rajatonmaailma, iina mäkelä
syysloma, valokuvaaja joensuu, joensuulainen valokuvaaja, rajatonmaailma, iina mäkelä

Syyslomalla me…

…nautitaan täysin siemauksin vapaapäivistä. Itse sain syyslomalle vapaata kolme päivää ja koululainen toki lomailee koko viikon. Olin lomalla viimeksi kesän alussa pari viikkoa, joten tälläinen minibreikki ennen joulua tulee ihan hyvään saumaan…

… loman aluksi me saadaan odotettuja vieraita Jyväskylästä! Kaiken mukavan hengailun, yhdessä syömisen, juomisen ja oleilun lisäksi ajattelimme viedä vieraamme Kolille. Ja vaikka itse kävin Kolilla kuukausi sitten, on se kuitenkin paikka, jonne voi palata yhä uudestaan ja uudestaan. Nyt ruskan aikaan odotan maisemien olevan taas ihan omaa luokkaansa! ♡

…vietämme hitaita aamuja ja minä ajattelin aamuvirkkuna bloggailla muiden vielä nukkuessa. Kelloa en laita soimaan, mutta oletan sisäisen kelloni herättävän minut paljon ennen muuta perhettä…

…lupasimme vierailla myös mummon luona, joka kaipailee meitä aina tasaisin väliajoin kyläsille…

…hoidamme muutamia tärkeitä asioita, sillä arkena niihin on haastava irrottautua…

…torstain ja perjantain olen itse töissä, mutta perjantaina töiden jälkeen suuntaan puolestani Jyväskylään lapsuudenystäväni luo. Tämä noin kerran vuoteen tehtävä reissu on kuin aikamatka kymmenen vuoden taakse: nukumme siskonpedeissä, tötteröimme yöpaitasillamme, kiertelemme kauppoja, käymme syömässä ja poikkeuksetta löydämme itsemme myös yöelämästä. Ei hullumpi päätös viikolle 42, eihän ?

…ja kaikesta suunnitteilla olevasta ohjelmasta huolimatta aikaa on tarkoitus käyttää myös ihan vain olemiselle, kotoilulle, ulkoilulle, perheen kanssa sohvalla lököilylle, kokkailulle, liikkumiselle ja spontaaneille ideoille…

Mutta nyt taputeltavana olisi vielä 3 työpäivää ennen syyslomaviikon tunnelmiin sujahtamista!

Miltä sinun syyslomasi suunnitelmasi näyttävät?

– Vilma

ps. Postauksen kuvat on muuten ottanut joensuulainen Iina Mäkelä, joka valokuvaa sivutyönään Joensuun seudulla! Oli ilo olla Iinan mallina viime lauantaina Lehmon jylhissä maisemissa. Iinan ja lisää Iinan kuvia löydät instagramista: @rajatonmaailma tilin takaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *