Hiukset syksyyn 2018

Kun Taina kutsui minut kampaajan penkkiinsä, oli alusta alkaen selvää, että haluaisin mennä!

Kampaustani oli päivitetty viimeksi keskellä kesää. Helle, saunominen sekä luontainen kuluminen olivat tehneet laventelisille hiuksilleni tepposet jo pitkälti ennen syksyä. Myös oma tyveni alkoi pilkottaa ja yleisesti ottaen sävy hiuksissani oli melko nuutunut. Latvan napsaisu lyhyemmäksi oli tekohengitystä, mutta nyt toimenpiteitä tarvittiin enemmän.

Myös oma tyveni alkoi pilkottaa ja yleisesti ottaen sävy hiuksissani oli melko nuutunut

parturi-kampaamo svengi, parturi-kampaamo svengi yämylly

Olemme tehneet Tainan kanssa yhteistyötä pian vuoden ja olen nauttinut hänen selkeistä visioistaan ja kokeilun halustaan. Taina on sutinut hiuksiini kerta toisensa jälkeen sävyjä, joita en olisi koskaan aiemmin rohjennut kokeilla tai keksinyt edes ajatella. Villein väri, jota olemme kokeilleet, on liene keltainen, jolla piristimme kampaustani keväällä.

Nyt hiuksiini sipaistiin näin syksyä vasten ihanaa tuhkaa, tyylikästä platinaa, raidoitusta sekä kanervaisia vivahteita. Hiukseni työstettiin alusta loppuun Affinage Professionalin tuottein, jotka ovat Briteissä kehitetty ammattilaissarja vaativaan makuun.

Hiukseni työstettiin alusta loppuun Affinage Professionalin tuottein, jotka ovat Briteissä kehitetty ammattilaissarja vaativaan makuun

affinage professional, hiusten muotoilutuotteet, parturi-kampaamo svengi ylämylly
affinage professional, suoravärit, parturi-kampaamo svengi ylämylly, parturi-kampaamo sveng

Projekti lähti liikkeelle päälli hiusten kevyestä raidoituksesta. Tämän jälkeen jälkeen tyveeni levitettiin viileää, syksyyn loistavasti sopivaa tuhkan sävyä. Värin vaikuttaessa päässäni, Taina esitteli Affinage Professionalin Dynamics suoravärien värikarttaa ja ehdotti latvoilleni sävyksi platinana hohtavaa Platinium Mistiä sekä suortuviksi sekoitusta kartalta löytyvistä eri pinkin/kanervan sävyistä.

Ehdotus kuullosti mieluisalta, joten pääsimme ripeästi viimeistelemään kampaustani. Olin hyvilläni kuullessani Affinage Professionalin suoravärien sisältävän värin lisäksi hoitavina elementteinä sekä sheavoita että arganöljyä.

Pesun ja föönauksen jälkeen kampaukseni viimeisteltiin kevyin kiharoin.

Käsittely teki hiuksistani kerrassaan salonkikelpoiset. Kauniin värin, mainioiden tuotteiden ja viimeistelyn avulla ne saivat lisää kiiltoa, eloisuutta kuin hallittavuuttakin. Hiukseni näyttävät nyt myös paksummilta sekä parempi kuntoisilta. Ero ennen ja jälkeen kuvilla onkin melkoinen!

Käsittely teki hiuksistani salonkikelpoiset

affinage professional, parturi-kampaamo svengi, parturi-kampaamo svengi ylämylly
​    ​
affinage professional, parturi-kampaamo svengi, parturi-kampaamo svengi ylämylly
affinage profesional, parturi-kampaamo svengi ylämylly, parturi-kampaamo svengi
affinage profesional, parturi-kampaamo svengi ylämylly, parturi-kampaamo svengi

Todettakoon vielä, että tämä nyt hiuksistani löytyvä sävy on kerrassaan jännä. Väri elää ja muuttuu valon myötä aina vain eri näköiseksi. Toivottavasti kaunis tuhkan sävy välittyy kuitenkin kuvista riittävästi, sillä se on hallitsevassa osassa uutta lookkiani.

Kyllä näillä kelpaa suunnata kohti marraskuuta ja loppuvuoden juhlia, eikö?

– Vilma

ps. Tainaa ja Tainan töitä kannattaa seurata instagramissa tilillä @haireducatortaina ! Ja facebookissa Parturi-Kampaamo Svengi Ylämylly sivujen kautta!

*) Hiustenlaitto saatu blogin kautta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *