Syyskuussa olen…

…viettänyt koko blogihistorini hiljaisinta kautta!

Suorastaan säikähdin, kun tajusin kuukauden vetelevän viimeisiään ilman postauksen postausta!

Kun blogini on viestinyt olemassa olollaan suunniteltua hiljaista kuolemaa, olen itse kirjoittanut sillä välin kaiken mahdollisen vapaa-aikani YAMK:n opinnäytetyön suunnitelmaa. Suunnitelman teko on vienyt enemmän aikaa ja energiaa, kuin olisin koskaan osannut kuvitellakaan. Alkukuun olin suunnitelman kanssa hyvin stressaantunut ja sen teko tuntui vaikealta. Nyt homma on alkanut selkiytyä ja suunnitelma on hienosäätöä vaille valmis.

Suunnitelman teko on vienyt enemmän aikaa ja energiaa, kuin olisin koskaan osannut kuvitellakaan

byvilma
byvilma, makuuhuoneensisustus

Muuten kuukausi on mennyt hyvin tavallisissa merkeissä. Ehkä syyskuun poikkeuksellisin tapahtuma on ollut, kun saimme vieraita Joensuusta. Mummini ja pikkuveljeni ajoivat meille yökylään ja viettivät kanssamme viikonloppua. Esittelimme vieraille kaupunkia ja brunsseilimme Vesilinnassa.

Kotona meininki on ollut sen sijaan tuttua ja turvallista perhe-elämän, töiden ja harrastusten yhteen sovittelua. Olen pyrkinyt rauhoittamaan arki-iltoja ihan vain olemiselle ja tuusailulle, ettei olo ja elo menisi aivan liian suorittamiseksi. Nykyään ehkä nautinkin eniten siitä, kun ei tapahdu mitään, eikä tarvitse mennä minnekkään. Joskus oikein hävettää, miten hyvin viihdyn ihan vain kotona omien ajatusteni seurassa.

Joskus oikein hävettää, miten hyvin viihdynkin ihan vain kotona

byvilma, gaston luga,
byvilma

Ehkä tämä vahva kotoilumoodi linkittyy myös vallitsevaan vuoden aikaan, joka houkuttelee kaivautumaan viltin alle kynttilänvaloon.

Meidän kuukauden voisi tiivistää siis hyvin tavalliseksi arjeksi, jota sävyttämässä on ollut opinnäytetyö projektini aloitus. Tasapainoilua, venymistä, itsensä haastamista, johon balanssia on haettu rauhoittumalla ja tapaamalla ystäviä sekä sukulaisia.

Ihanan täyttä elämää kaikkine vivahteineen.

Taas hyvin omanlaisensa syksy aikaisempiin nähden.

Miten teidän syksy on sujunut? Onko kotoilumoodi vallannut myös teidät?

-Vilma

ps. Postauksen kuvat on otettu pari viikkoa sitten, kun olin lähdössä Designtorille sekä kuvauttamaan hampaitani hammaslääkäriin. Puraisin aiemmin syksyllä epäonnekseni oliviinkiveen, jonka jälkeen olenkin saanut rampata hammaslääkärissä jos joka toinen viikko. Huomenna vielä yksi käynti ja sitten operaatioiden pitäisi olla siinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *