Kokemuksia valmisviuhka volyymiripsistä!

Ripsimaailma on saanut hiljattain uuden tulokkaan, kun valmisviuhka volyymiripset tulivat markkinoille.

Kun tilaisuus tarjoutui, halusin tietenkin päästä testaamaan valmisviuhkia heti ensimmäiseten joukossa! Ripsienpidennykset antavat ilmeeseeni toivottua särmää sekä helpottavat arkiaamuja niin moninkertaisesti. Ja kuten kuvista huomaat, avaavat ripset kauniisti silmiäni tehden katseestani säihkyvämmän.

Valmisviuhka volyymiripsien etu on niiden nopeus

valmisviuhka volyymiripset, kauneushuone jonna, joensuussa ripset
valmisviuhka volyymiripset, kokemuksia valmisviuka ripsistä

Otin ensimmäiset valmisviuhka volyymiripset marraskuussa, joita huollatin ensimmäisen kerran 4 viikon päästä joulukuussa. Nyt ripseni alkaisivat kaivata huoltoa jälleen, mutta koska vakkaripaikkani Kauneushuone Jonna ( ent. Kauneushuone Tiina-Mari) sijaitsee Joensuussa ja me muutimme hiljattain Jyväskylään, taitavat ripset jäädä nyt huollattamatta, vaikka niistä kovasti pidinkin!

Valmisviuhka volyymiripsien etu on niiden nopeus, sillä ripsiteknikon ei tarvitse tehdä jokaista viuhkaa yksitellen, vaan viuhkat ovat nimensä mukaisesti valmiita. Olisiko uusien valmisviuhka volyymiripsien tekoon mennyt hieman yli tunti ja huoltoon noin puoli tuntia. Ja koska toimenpide vie ripsiteknikon työaikaa vähemmän, jää valmisviuhka volyymiripsien hintakin tavallisia volyymeja alhaisemmaksi.

Lopputulos näissä viuhkissa on mielestäni idettinen tavallisiin volyymeihin verrattuna ja ne kestävät aivan yhtä hyvin kuin ripset yleensäkin, noin 3- 5 viikkoa. Se miksi en kirjoittanut ripsistä jo heti marraskuussa liittyikin juuri siihen, että halusin testata valmisviuhkojen kestävyyttä itse, että voisin kirjoittaa kestosta oman kokemukseni pohjalta.

Ja kuten kuvista huomaat, avaavat ripset kauniisti silmiäni ja tekevät katseesta säihkyvämmän.

valmisviuhka volyymiripset, kokemuksia valmisviuka ripsistä
valmisviuhka ripset, ripset joensuu

Täältä lähtisi siis täysi suositus näille valmisviuhka ripsille!

Niin ja tosiaan, blogissanikin useamman kerran esiintynyt Kauneushuone on saanut uuden omistajan myötä nyt myös uuden nimen, Kauneushuone Jonnan! Kauneushuone Jonnasta löydät täysin samat palvelut ja työntekijät kuin aina ennenkin, vain nimi ja yrityksen omistaja ovat vaihtuneet. Itse olen käynyt Kauneushuoneella nyt useamman vuoden, testaten lähes kaikki palvelut sokeroinnista suihkurusketukseen ja ripsienpidennyksiin.

Jos sinä haluaisit aloittaa vuoden 2019 testaamalla valmisviuhka volyymiripsiä, on Kauneushuone Jonnaan helppo varata aika nettiajanvarauksen kautta! Koodilla  BYVILMA pääset kokeilemaan valmisviuka ripsiä nyt hintaan: 69e! ♡ ( Koodi voimassa tammikuun 2019 aikana varatuissa ajoissa)

Millaisia kokemuksia sinulla on ripsienpidennyksistä? Olisi myös kiva kuulla, jos olet ennättänyt testata näitä uusia valmisviuhka volyymiripsienpidennyksiä!

Y- Vilma

*) Ripset saatu blogin kautta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *