Kuulumisia Jyväskylästä!

Olisiko se jo aika avata vähän ensimmäisten päiviemme eloa ja oloa täällä Jyväskylässä!

Itse muutto sujui paremmin kuin osasimme edes haaveilla. Kun muuttoauto kaarsi pihaan klo 8, niin kello yhdeksän pääsimmekin jo starttaamaan kohti Keski-Suomea. Klo 15 vuokraamme pakettiauto oli tyhjä ja suuntasi paluumatkalle kohti Joensuuta.

jkl, muutto , muutto jyväskylään, kerrostalo elämää, keittiö

Itse muutto sujui paremmin kuin osasimme edes haaveilla

Siitäpä alkoikin armoton tavaroiden purkaminen ja järjestely paikoilleen. Kivuttoman muuton takana oli liene hyvä ennakointi ja ystävät, joilta saimme korvaamatonta apua niin loppusiivouksessa, tavaroiden kantamisessa kuin järjestelemisessäkin! ♡

Nyt ensimmäiset päivät täällä Jyväskylässä ovat kuluneet kuin siivillä kotia sisustellen, kauppoja koluten ja naapurustoon uudelleen tutustuen. Toisaalta tuntuu kuin elämässämme ei olisi muuttunut muuton myötä mikään, vaikka periaatteessa kaikki menikin aikalailla päälaelleen. Ollaan siis viihdytty erinomaisesti ja kertaakaan ei ole tullut fiilistä, että tämä päätös olisi ollut virhe.

jkl, muutto , muutto jyväskylään, kerrostalo elämää, keittiö
jkl, muutto , muutto jyväskylään, kerrostalo elämää, keittiö
jkl, muutto , muutto jyväskylään, kerrostalo elämää, keittiö

Mutta kuten kuvista huomaat, on kotonamme vielä reippaasti tekemistäkin

Mutta kuten kuvista huomaat, kotona on tekemistä vielä reippaasti. Seuraava missio on siirtää keittiönvalaisin keskelle ruokailuryhmää, saada taulut seinille ja keksiä olohuoneen seinälle jotain vähemmän levotonta pintaa.

Posti toi meille myös kiitettävän kasan Orthexin Smart Store muovilaatikoita, joiden avulla ajattelin viimeistellä kaappimme parempaan järjestykseen kuin koskaan aiemmin. Nyt odotan sitä sopivaa inspistä tavaroiden järjestelyyn, joka vie mukanaan ja kaapit siistiytyvät kuin itsestään.

jkl, muutto , muutto jyväskylään, kerrostalo elämää, keittiö
jkl, muutto , muutto jyväskylään, kerrostalo elämää, keittiö

Ylihuomenna minulla on ensimmäinen työpäivä uudessa työpaikassa ja hetkittäin tuo ajatus on tuonut perhosia vatsaani. Hyvillä fiiliksilllä kuitenkin kohti uusia tuulia!

Nyt jään odottelemaan sitä kuuluisaa “järjestelyflowta” ja toivon postaavani teille seuraavan kerran kuvia täydellisinä elvistelevistä kaapeistamme! Saa nähdä, kuinka suunnitelmani käy!

terkuin,

Vilma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *