Ilmeen kohennus irtoripsillä & uusi meikkisieni

Olen saanut testiini Kauneutta.com ilta jo aika päiviä sitten suomalaisen Naturelin irtoripsiä. Nyt kun valmisviuhka volyymiripsistäni on jäljellä vain kaunis muisto, oli hyvä sauma testata, miltä kaupoistakin saatavat irtoripset tuntuisivat.

Ihan arkena en irtoripsiä välttämättä lähtisi käyttämään tai ylipäätään tarvitse, mutta kun olen lähdössä ulos, viimeistelen lookkini mieluusti hieman näyttävimmillä ripsillä.

Naturelin ripset olivat suht helppo kiinnittää

naturel, naturel irtoripset, bloggaaja jyväskylä, byvilma
naturel, naturel irtoripset, irtoripset, bloggaaja jyväskylä

Naturelin ripset olivat suht helppo kiinnittää, mutta hieman kärsivällisyyttä ne toki vaativat. Paketti sisälsi laadukkaan latex liiman, joka kiinnitti ripset nopeasti tahraamatta, mutta antoi kivuttomasti myöten illalla ripsiä riisuttaessa. Hellällä puhdistuksella ja oikeanlaisella säilytyksellä näitä samoja ripsiä voi käyttää muutamat käyttökerrat.

Itse lyhensin ripsiä muutaman tupsun, jolloin ne asettuivat kauniimmin suht pieniin silmiini ja tuntuivat luonnollisilta. Itse tykkäsin vetää eyelinerilla vielä rajaukset ripsien tyviin, jolloin ripsien kiinnityskohdasta sai mielestäni viimeistellymmän.

naturel, naturel irtoripset, irtoripset, byvilma
naturel, naturel irtoripset, irtoripset, byvilma

Irtoripsien lisäksi sain testiin Blend and Bake Spongen, jota voi käyttää niin märkänä kuin kuivanakin. Sieni soveltuu meikkipohjan tekoon, meikin kiinnitykseen puuterilla sekä sen terävää reunaa voi käyttää tarkan contouringin tekoon. Hintaa tällä meikkisienellä on vain 3,3e, joten hinta-laatusuhteeltaan erinomainen tuote tasaisemman meikkipohjan luomiseen!

blend and bake sponge

Tällaisia muutamia kauneusvinkkejä tällä kertaa! Vielä muutama Konjac – kasvin juuresta valmistettu kasvojen puhdistukseen tarkoitettu sieni odottelisi testiin pääsyä. Kirjoittelen niistä lisää sitten keväämmällä!

Me olemmekin viettäneet täällä alkuviikon kotona, kun flunssapöpöt yllättivät koululaisen. Kotona höhhöilyn jälkeen meikkaaminen ja ripsien testailu tuntuivat samalta, kuin olisi herännyt jälleen eloon. On se jännä, miten paljon pirteämmäksi sitä itsensä tunteekaan, kun saa ulkokuoreen jotain ryhtiä!

Mutta hei, mukavaa loppuviikkoa sinulle toivoo,

Vilma

*) Tuotteet saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *