Omaa aikaa hoitavassa bambuhieronnassa

Rentoutunut hyvänolontunne valtasi kehoni sekä mieleni, kun hiljennyin kuuntelemaan bambukepein tehtävää bambuhierontaa.

75 minuuttia omaa aikaa, hoitolan rentouttava musiikkia, pitkin kehoani rullaavat bambukepit sekä eteeriset öljyt viimeistelivät kokonaisvaltaisen hoidon kauneushoitola HilJamillassa.

Bambuhieronta on yhdistelmä hemmottelua sekä hoitoa. Hoito etenee jaloista kohti ylävartaloa, käsivarsia sekä kasvoja. Hoito vaikuttaa lihasten rentoutumiseen ja bambukepein tehtävä rullaava liike edistää elimistön lymfakiertoa sekä aktivoi verenkiertoa.

bambuhieronta, joensuu, kauneushoitola hiljamilla
bambuhieronta, joensuu, kauneushoitola hiljamilla

Rentoutunut hyvän olon tunne valtasi kehoni sekä mieleni, kun hiljennyin kuuntelemaan bambukepein tehtävää bambuhierontaa

Eri kokoisin kepein tehtävä hieronta tuntui miellyttävältä. Aistin oikean puolen kehoani olleen hieman enemmän jumissa, jolloin kepeillä rulllaaminen muodosti jumiutumiin suotuisaa painetta rentouttaen lihaksiani. Pidin erityisesti jalkapohjien, kämmenten sekä kasvojen hieronnasta, sillä ne ovat ruumiinosia, jotka työskentelevät jatkuvasti, mutta niiden hoito ja huolenpito usein unohtuvat.

Sain valita hoitoon kahdesta eteerisestä öljystä toisen. Valitsin eteerisen öljyn, joka puhdistaa sekä poistaa kuona-aineita elimistöstä. Öljyn tuoksu levisi miellyttävästi tilaan ja teki kokemuksesta kokonaisvaltaisen elämyksen. Muutamat venyttävät ja kehon kiertoon vaikuttavat liikkeet avasivat liikeratojani ja sopivat hyvin osaksi hoitoa.

bambuhieronta, hiljamilla, kauneushoitola hiljamilla, jukolanportti
bambuhieronta, hiljamilla, kauneushoitola hiljamilla, jukolanportti
bambuhieronta, hiljamilla, kauneushoitola hiljamilla, jukolanportti

Menin bambuhierontaan täysin ilman ennakko-odotuksia. Oli harvinaista, kuinka hoito houkutteli minut hiljentymään ja vain kuuntelemaan ihoni pinnalla sydämeen päin rullaavia eri kokoisia bambukeppejä. Huomasin myös ajatusteni juoksevan maan ja taivaan välillä. Yksittäinen, nyt huvitustakin aiheuttava ajatus, joka mieleeni eksyi oli, etten halua lopettaa tätä blogia koskaan, kun se saa minut kerta toisensa jälkeen houkuteltua tällaisiin ihaniin paikkoihin ja elämyksiin.

Kokonaisuudessaan bambuhieronta oli siis erittäin puhdistavaa, miellyttävää, hoitavaa sekä hemmottelevaa. 75 minuuttia ajallisesti takasi tunteen, ettei hoito loppunut kesken ja takasi totaalisen pysähdyksen. Koko kehon läpikäyminen tuntui luksukselta, eikä mikään kehonosa jäänyt niin sanotusti paitsi tai huomiotta.

Jälkikäteen hoitaja suositteli runsasta veden juontia ja myöhemmin huomasinkin, kuinka aineenvaihduntani jatkui aktiivisena hoidon jälkeen.

Jos sinä haluaisit kokea tämän saman hemmottelevan sekä hoitavan kokonaisuuden, saat koodilla BYVILMA -20% hoidon hinnasta! (Koodi voimassa 30.4.2019 saakka) 

HilJamilla sijaitsee Jukolanportilla Joensuussa ja sinne on helppo saapua oven eteen parkkeeraten. Ajanvaraaminen HilJamillaan onnistuu nettiajanvarauksessa sekä puhelimitse.

HilJamillan Facebook

HilJamillan Instagram 

HilJamillan nettiajanvaraus

Hyvinvointia sinulle toivoen,

Vilma

ps. Joko seuraa minun blogiani Instagramissa @byvilmablog ja Facebookissa By Vilma

*) Bambuhieronta saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *