Elämäni numerot

Kun sain Instagramissa kolmannen kerran haasteen kertoa 5 faktaa itsestäni, päätin vastata haasteeseen myös täällä blogissa!

Tässä siis faktoja minusta elämäni numeroiden kera! Ja lisää faktoja tosiaan löydät ig:stä tililtäni @byvilmablog parin viimeisimmän kuvan takaa!

minä, bloggaaja, jyväskyläläinen bloggaaja

Minulla on yksi lapsi ja hänen hyvinvointinsa on minulle aina numero 1

29  Olen 29- vuotias ja vietän kolmekymppisiäni joulukuussa. Ikäkriisiä koin 25 vuotiaana, mutta nyt ajattelen iän olevan pitkälti vain numero. Ikä on tuonut järkeä päähän ja tasaisuutta elämään!

1  Minulla on yksi lapsi ja hänen hyvinvointinsa on minulle aina numero 1.

19  Olin 19 vuotias, kun muutin ensimmäisen kerran Jyväskylään. Paluumuutto kaupunkiin tapahtui tänä vuonna, kymmenen vuotta myöhemmin.

2014  Tapasin mieheni. Hän oli minua hieman nuorempi ja hänen elämäntilanteensa oli tuolloin hyvin erilainen kuin minulla. Minä asuin yksin poikani kanssa ja hän vietti railakasta poikamieselämää.  Erilaisista lähtökohdista huolimatta olemme olleet yhdessä pian 5 vuotta ja elämämme ovat nivoutuneet tiiviisti yhteen.

4 Olen työskennellyt valmistuttuani 4 eri työnantajalle. Olen kokenut opettavaisena nähdä ja kokea erilaisia tapoja/ organisaatioita omalla alallani. Nykyisessä työpaikassani työskentelen toistamiseen ja paluu on tuntunut todella hyvältä.

90 On opintopisteiden määrä, jotka minun tulee suorittaa valmistuakseni ylemmän ammattikorkeakoulun opinnoistani. Tällä hetkellä opintoni ovat tauolla, mutta jatkan niitä syksyllä 2019. Nyt opinnäytetyö ideat pyörivät mielessä ja pari kurssia odottavat suorittamistaan.

Mukavaa tiistaita sinulle toivottelee,

Vilma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *