Syömään!- tapahtumapäivä kutsuu lapsiperheet ravintolaan!

*) Pr-kutsu, Syömään-tapahtuma

13.4.2019 on tärkeä päivä!

Se on Jyväskylässä päivä, jolloin vietetään SYÖMÄÄN! -tapahtumaa ja lapsiasiakas nostetaan kaupungin ravintoloissa ykköseksi! Mukana päivässä on liuta erityyppisiä ravintoloita ympäri kaupunkia, hienoista fine dining paikoista rentoihin purilaismestoihin!

Päivä on kerrassaan nerokas ja sen tarkoituksena on madaltaa lapsiperheiden kynnystä lähteä pesueineen ulos syömään ja nauttimaan hyvästä ruuasta. Päivällä on mielestäni myös syvempi merkitys koko lapsiystävällisemmän kulttuurin edistämisen puolesta!

Päivällä on mielestäni myös syvempi merkitys koko lapsiystävällisemmän kulttuurin edistämisen puolesta!

american diner, syömään tapahtuma, jyväskylä, bloggaaja
american diner, jyväskylä, syömään tapahtuma

Kun oma poika oli pienempi, koin vahvasti, ettemme yksinkertaisesti voi mennä ulos syömään. Ruuat hädin tuskin pysyivät lautasella ja lapsi ei taatusti pysähtynyt penkkiin 15 minuuttia pidemmäksi ajaksi. Myös me olisimme tarvinneet tuolloin tällaisen teemapäivän rohkaistuaksemme tutustumaan kaupungin ravintolatarjontaan ja nimenomaan yhdessä lapsen kanssa! Eihän ravintola käyttäytymistä ei voi oppia, mikäli ravintoloissa ei käy.

Kun vuosi sitten kommentoin Syömään tapahtuman julkaisua ja toivoin päivän rantautuvan myös silloiseen kotikaupunkiimme Joensuuhun, enpäs osannut arvatakaan, että vuosi siitä olisimme itse paikan päällä tekemässä kyseisen tapahtumapäivän ennakkomarkkinointia!

Pääsimme syömään Jyväskylän keskustassa sijaitsevaan American Dineriin, jonka hampurilaiset maistuivat miesväelle ja itse valitsin salaattiannoksen astetta kevyempään ruokailuun!

Kun oma poika oli pienempi, koin vahvasti, ettemme yksinkertaisesti voi mennä ulos syömään

american diner, jyväskylä, syömään tapahtuma
american diner, syömään tapahtuma, jyväskylä, bloggaaja
american diner, jyväskylä, syömään tapahtuma

Oli kiva päästä nauttimaan valmiista ruuasta, ystävällisestä asiakaspalvelusta ja olemisen helppoudesta

Ruokien maun lisäksi niiden esillepano, ravintolan leikittelevä sisustus sekä lapsille tarjolla ollut kosketusnäyttöpeli tekivät vierailusta kokonaisuudessaan lapsiystävällisen ja saivat aikaan toiveen palata ravintolaan pian uudestaan. Oli myös itse kiva päästä nauttimaan valmiista ruuasta, ystävällisestä asiakaspalvelusta sekä olemisen helppoudesta. Kun arkena sahaa ruokakaupan ja hellan väliä,  tekevät perheemme silloin tällöin järjestettävät viikonloppuiset ravintolavierailut ihan tavallisista vapaapäivistä vieläkin astetta mukavampia!

Ja mitä useammin olemme viimeisten vuosien aikana ravintoloissa vieraileet, sitä vähemmän minun on tarvinnut jännittää lapseni puolesta. On mainiota, kun voimme kaikki keskittyä olennaiseen eli ruokaan ja yhdessäoloon sen ympärillä! Koen myös oman pipon löystyneen ja ehkäpä jopa koko ravintolakulttuurin tietyllä tavalla höllentyneen.  On siis ihan ok, jos lapsi vähän vaeltelee tutkimassa ravintolan yksityiskohtia ja jalottelee annosta tai laskua odotellessa. Näin sen kuuluukin olla!

Niin, että lähdettekös te pesueinenne SYÖMÄÄÄÄÄN 13.4.2019? 

Ja eikö olisikin mainio tapahtumapäivä rantautumaan myös Jyväskylän ulkopuolelle!

terkuin,

Vilma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *