Terveisiä Vero Modan Vip-illasta

Punasin huulet ja puuteroin nenänpääni, kun suuntasin torstai-illaksi Kauppakeskus Seppään Vero Modan järjestämään vaikuttajien VIP- iltaan.

Tuntui, kuin olisin hypännyt illaksi eri elämään, sillä kontrasti kotona pyöriviin arkisiin kuvioihin oli niin suuri. Oli luksusta päästä nauttimaan pienistä tarjoiluista, tavata jyväskyläläisiä vaikuttajia sekä nostaa maljat illalle.

vero moda, jkl, seppä, kauppakeskus seppä, sepän vero moda

Saimme kuulla vaatekaapin must have- tuotteista

Saimme kuulla vaatekaapin must have- tuotteista sekä ideoita kevätpukeutumiseen. Hyödynsin avuliasta asiakaspalvelua pukukopille saakka ja kerroin salaisen toiveeni beigestä pörrötakista, jota olin metsästänyt jo pari kuukautta tuloksetta.

Pörrötakki löytyi ja löytyipä muutama muukin vaate karderooppia täydentämään. Must have- tuotteista kotiutin korkeavyötäröiset mustat housut, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Kesäksi ostin pirteän keltaisen topin sekä heräteostoksena elegantin pikkulaukun olalle keikkumaan.

vero moda, jkl, seppä, kauppakeskus seppä, sepän vero moda, vero modan vip-ilta, vip
vero moda, jkl, seppä, kauppakeskus seppä, sepän vero moda, vero modan vip-ilta, vip
vero moda, jkl, seppä, kauppakeskus seppä, sepän vero moda, vero modan vip-ilta, vip
vero moda, jkl, seppä, kauppakeskus seppä, sepän vero moda, vero modan vip-ilta, vip

Ilta soljui mukavissa merkeissä ja kotipihaan ajaessani huomasin pihaani kaartavan myös toisen bloggaajan

Sovittelin myös tyylikästä valkeaa neuletta, mutta sen materiaali jätti ikävää vaaleaa karvaa vaatteisiin, joten se sai tällä kertaa jäädä. Ja tosiaan, olinhan juuri ostanut kolme toistaan mukavampaa neuletta kevääseen, joten ehkäpä ne riittäisivät tällä kertaa.

Ilta soljui mukavissa merkeissä ja kotipihaan ajaessani huomasin pihaani kaartavan myös toisen bloggaajan vipeistä. Mikä sattuma, eikö! Olemme asuneet toisistamme tietämättä samassa rapussa jo jonkin aikaa ja kuulumisia vaihtaessamme huomasimme meitä yhdistäviksi tekijöiksi saman kotitalon ja bloggauksen lisäksi myös kissat, sekä fiilikset kerrostaloasumisen ihanuuksista sekä hetkittäisistä kamaluuksistakin!

vero moda, jkl, seppä, kauppakeskus seppä, sepän vero moda, vero modan vip-ilta, vip
vero moda, jkl, seppä, kauppakeskus seppä, sepän vero moda, vero modan vip-ilta, vip

Illan jälkeen olin fiiliksissä niin Vero Modan mukavista Vipeistä, uusista löydöksistäni vaatekaappiin sekä tästä uudesta ja yllättävästä kaveruudesta, joka syntyi täysin odottamatta ja löytyi lähempää kuin osasin arvatakaan… niin ja kaikesta tästä mukavasta suloisena sekoituksena!

Oli myös ihana palata kotiin, kun kaikki hujan hajan jääneet tavarat oli järjestelty kaappeihin ja omat tärkeimmät odottivat kotona.

Kiitos Vero Modalle mukavasta illasta! Ottaisin yhden samanmoisen koska vain uusiksi ♡

terkuin,

Vilma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *