Xtend on loistava ravintolisä hyvinvoinnin tueksi

Kesän alussa sain Zinzinon edustajalta testattavakseni kokonaisvaltaisen hyvinvointisetin.

Setin mukana tuli kattava kokonaisuus Zinzinon tuotteita hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Aiemmin postasin jo vuosia sitten suosikikseni nousseesta Balance Oilista, joka tasapainottaa kehoni rasvahappotasapainoa. Sittemmin kirjoitin myös setin mukana tutuksi tulleesta ZinoBiotic kuitulisästä, jota olen juonut veteen sekoitettuna taatakseni suoliston monipuolisen ja riittävän kuidun saannin.

Nyt haluan esitellä teille kolmannen loistotuotteen, nimittäin Xtendin

xtend, zinzino, hyvinvointi, immuunipuolustus
xtend, zinzino, hyvinvointi, immuunipuolustus

Nyt haluan esitellä teille kolmannen loistotuotteen, nimittäin Xtendin. Kyseessä on ravintolisä, joka täydentää terveyskonseptiani 23 välttämättömän vitamiinin, kivennäisaineen, fytoravinteen ja beetaglukaanin lähteenä. Pidän siitä, että tuote on valmistettu luonnon raaka-aineista ja sen sisältämät fytoravinteet ovat kasvien tuottamia luonnollisia kemikaaleja ja ravintoaineita.

Tuotteen hyödyiksi on listattu muun muassa immuunipuolustusjärjestelmän toiminnan tehostaminen, luuston ja nivelten vahvistaminen sekä energiatason nostaminen. Kaikkinensa tuote sisältää kattavan valikoiman ravintotekijöitä, joita kudokset tarvitsevat kasvuun ja paranemiseen.

Pidän siitä, että tuote on valmistettu luonnon raaka-aineista

xtend, zinzino, hyvinvointi, immuunipuolustus, lisäravinne, ravintolisä
xtend, zinzino, hyvinvointi, immuunipuolustus, lisäravinne, ravintolisä

Nykyisin aamurutiinini pyörivätkin kahvikeiton lisäksi näiden kolmen Balance Oilin, ZinoBioticin ja Xtendin ympärillä. Käynnistelen päivän lusikallisella öljyä, lasillisella “kuitujuomaa” ja 2 kappaleella Xtend multivitamiini- ja immuuniboosteria. Tietenkään ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, mutta toimivat loistavana tukena sille. Lukiessani Zinzinon sivuilta lisätietoja Xtendistä, silmiini osui mielenkiintoinen yksityiskohta, jossa sanottiin, että saadakseni Xtendin sisältämät ravintoaineet ruuasta, tulisi minun syödä päivittäin yli 3000 kalorin edestä ravinteikkaimpia elintarvikkeita. Totesin, että aika paljon iisimpää ottaa kaikki tämä tablettina.

Tätä Xtend ravintolisää, kuten muitakin Zinzinon tuotteita on mahdollisuus ostaa vain edustajan kautta. Edustaja Jenny Hyytiän “omaan” verkkokauppaan pääset tästä linkistä, jossa voit asioida aivan normaalin verkkokaupan tavoin. Helppoa, eikö?

Käytätkö sinä ravintolisiä? Jos käytät, niin olisi mielenkiintoista kuulla mitä ja miksi olet valinnut kyseisen/kyseiset tuotteet! 🙂

terkuin, 

Vilma

*) Tuote saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *