Vinkkejä helppoihin ja näyttäviin Baby Showereihin

Onneksi mieleenpainuvien ja näyttävien Baby Showereiden järjestäminen ei vaadi yöunien menetystä, hampaiden kiristelyä tai loputonta viestittelyä juhlien järjestelyistä.

Vaikka näistä vauvajuhlista on jo muutama viikko, on mukava palata ajassa taaksepäin miettimään hyvässä hengessä sujuneita järjestelyjä kuin itse yllätystäkin eli tulevalle äidille järjestettyjä vauvajuhlia.

Kun tuleva äiti saapui sovittuna aikana paikalle kaikki oli valmista, vieraat saapuneet ja alkumaljat valmiina kilisteltäväksi!

baby showerit, vauvajuhlat, poikavauvan juhlat, vinkkejä vauvajuhliin
baby showerit, vauvajuhlat, poikavauvan juhlat, vinkkejä vauvajuhliin

Kuinka me sitten onnistuttiin järjestelyissä, ilman ylimääräistä stressiä?

– Otettiin kummitätien kesken vastuu juhlien järjestelyistä (… molemmilla meillä oli kokemusta ison joukon kanssa juhlien suunnittelusta, jolloin hommasta saattaa muodostua tahtomattaan monimutkaisempaa kuin olisi osannut arvatakaan -niinpä päädyttiin tällaiseen vaihtoehtoon ja en voi muuta kuin suositella!)

– Lyötiin päivämäärä lukkoon kuukausia ennen, että kaikki varmasti ennättäisivät reagoida ja varmistettiin päivän sopivuus tulevalta isältä. Valittiin päiväksi äitiysloman ensimmäinen päivä, joka tuntui ehdottomasti juhlittavalta päivämäärältä.

– Udeltiin isältä myös, ketä juhlille tulisi kutsua ja saatiin kutsuttavien yhteystiedot

– Lähetettiin kutsut sekä tiedusteltiin vieraiden allergiat

– Tilattiin verkkokaupasta ilmapallot sekä servetit ( saatiin persoonallisemmat ja vältyttiin kaupoissa kiertelyltä etsimässä “niitä sopivimpia”!) Tikut ilmapalloille ostettiin Confetista.

– Hyödynnettiin leipomoa kakun sekä macaronsien kanssa

– Käytiin pari päivää ennen juhlia kaupasta pientä naposteltavaa, kuten viinirypäleitä, voileipäkeksejä, tuorejuustoja… ym. Irtokarkit valittiin kattaukseen sopivasti hempeissä sävyissä ja kahvin sekä teen lisäksi juomaksi varattiin muutama pullo kivennäisvettä sekä tulevan äidin lempparia: Coca Colaa pienissä lasipulloissa.

Nämä oli niin kivat kemut järjestää sekä juhlia, että voisin ottaa koska vain uusiksi

Kun tuleva äiti saapui sovittuna aikana paikalle kaikki oli valmista, vieraat saapuneet ja alkumaljat valmiina kilisteltäväksi!
Kun tuleva äiti saapui sovittuna aikana paikalle kaikki oli valmista, vieraat saapuneet ja alkumaljat valmiina kilisteltäväksi!

– Leivottiin juhlille yhdessä kasvispiirakkaa sekä maailman helpoimpia Dumlekeksejä

– Puhallettiin ilmapallot edellisenä iltana valmiiksi ja varattiin tarjoiluastioita sekä kuohuviinilasit alkumaljoille (ettei tarvitse etsiä vieraasta kodista jotain sellaista, minkä sijainnista ei ole hajuakaan…)

– Tunti ennen juhlia pääsimme itse “juhlakalun” kotiin kattamaan pöytää sekä virittelemäään koristeita eli asettelemaan ilmapalloja tikuissaan ruukkuihin. Yksi “ilmapallokimppu” oven suuhun, toinen kahvipöytään ja kolmas tarjoiltavien joukkoon toivat mukavaa juhlan tuntua.

– Kattauksessa pyrimme asettelemaan tarjottavia hieman eri korkeuksiin, jolloin kahvipöydästä tuli moniulotteisempi sekä näyttävä. Ja vaikka kyseessä oli poikavauvan juhlat, löytyi pöydästä hieman pinkkiä ja muita hempeitä sävyjä, jotka rikastuttivat kahvipöydän ilmettä.

– Vieraiden autot ohjattiin kotipihan sijasta läheiselle parkkipaikalle, ettei yllätys pajastuisi liian pian ( tästä pointsit “isähahmolle”, tätä ei olisi ehkä tajuttu ennakoida itse…)

Kun tuleva äiti saapui sovittuna aikana paikalle kaikki oli valmista, vieraat saapuneet ja alkumaljat valmiina kilisteltäväksi! Alkumaljaksi valitsimme kauniissa lasipullossa myytävää hempeän vaaleanpunaista luomu limonadia.

Parasta oli päästä yllättämään tuleva äiti yhdessä hänelle tärkeiden ihmisten kanssa

Kun tuleva äiti saapui sovittuna aikana paikalle kaikki oli valmista, vieraat saapuneet ja alkumaljat valmiina kilisteltäväksi!

Kahvittelujen lomassa arvuuteltiin tulevan vauvan syntymäpäivää, nimeä sekä kokoa, jotka kirjasimme lapuille ja suljimme kirjekuoreen. Ehkä ristiäisissä kurkistamme, kuka osui arvauksissaan lähimmäs? Lisäksi olimme tulostaneet Disneyn elokuvista tuttujen vauvojen kuvia, joita veikkailimme muun keskustelun yhteydessä.

Nämä oli niin kivat kemut järjestää sekä juhlia, että voisin ottaa koska vain uusiksi. Ja arvatkaas, nämä olivat myös elämäni ensimmäiset vauvajuhlat, joissa olen koskaan edes ollut!

Parasta oli päästä yllättämään tuleva äiti yhdessä hänelle tärkeiden ihmisten kanssa ♡

Jospa näistä vinkeistä olisi myös sinulle apua & iloa, kun pääset seuraavan kerran järjestämään vauvajuhlia tulevan äidin kunniaksi!

Millaisia kokemuksia teillä on Baby Showereiden järkkäilyistä? Ja millaista ohjelmaa olette juhlille keksineet?

terkuin, 

Vilma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *