Ilta @momsbehindstyles tyyliin

Viikko ja viikonloppu ovat kuluneet perheen kanssa auringosta nauttien, arkisia askareita puuhaillen ja töitä tehden.

Vastapainona kotikuvioille otin hetken aikaa ystävän kanssa ja livahdin lauantai-illaksi @momsbehindstyles mimmien järjestämiin iltamiin Puotilalle.

Vastapainona kotikuvioille otin hetken aikaa ystävän kanssa

puotila, vaajakoski, mombehindstyles, mombehidstylesilta
puotila, vaajakoski, mombehindstyles, mombehidstylesilta
momsbehindstyles, puotila vaajakoski, puotilalla, minna bakes
puotila, vaajakoski, mombehindstyles, mombehidstylesilta

Näissä iltamissa on parasta laittaa aivot narikkaan

Luvassa oli lasit kuohuvaa, herkullinen Minna Bakesin kattaus, privaatti shoppailua, hyviä alennuksia ja mukavia kohtaamisia Instagram-tilien takaa. Näissä iltamissa on parasta laittaa aivot narikkaan (seuraavasta kuvasta päätellen näin todella tapahtui!) ja keskittyä kaikkeen pinnalliseen hömpöttelyyn oikein luvan kanssa.

Päälle iltamiin valkkasin Vero-Modasta löytyneen keltaisen topin ja Noshin Groove housut, jotka ovat olleet jalassani viime aikoina hävettävän usein! Aivan törkeän hyvät housut, sopivat tilanteeseen ja tilanteeseen ja ei muuten purista!

momsbehindstyles, puotila vaajakoski, puotilalla, minna bakes

Mukavasta illasta ja toinen toistaan kivemmista tuotteista huolimatta jätin ostokset tällä kertaa tekemättä.  Ylemmän kuvan muoviset korit kaikissa ihanissa väreissään olisivat kyllä kovasti hipottaneet ja ovat selvästi uusi hittituote!

Voi olla, että tämä olikin viimeinen visiittini Puotilalla näissä Vaajakosken tiloissa, sillä tämä symppis kauppa on muuttamassa kesän aikana keskustaan! Jännä nähdä millainen puoti Puotilasta muokkautuu, sillä samoihin tiloihin muuttaa myös Studio Ilonan Koponen!

Herkuttelujen, kohtaamisten ja ihanien tuotteiden fiilistelyn jälkeen oli kiva palata taas kotiin perheen pariin, laittaa kone astioita peseytymään ja kurkata somesta, ketä muita illassa oli vieraillut!

Kiitos kutsusta & illasta @momsbehindstyle & Puotila!

Ja kiitos avecilleni, joka jaoit illan kanssani ♡ Jaettu ilo on moninkertainen!

-Vilma

ps.  Tänään ajattelimme lähteä viettämään kaunista kevätpäivää biitsille, saa nähdä, mahtuuko bikinit vielä päälle! JAIKS!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *