Ensikosketus korealaiseen ihonhoitoon

*) Postaus sisältää mainoslinkkejä

Sain hiljattain testiini useita korealaisen ihonhoidon tuotteita. Puteleita oli joka lähtöön, mutta kaikki tuotteet olivat suunnattu kaltaiselleni pintakuivalle iholle.

Ensitöikseni googlettelin tuotteiden käyttötarkoituksia, ominaisuuksia ja ohjeita korealaisen ihonhoidon saloihin. Olin jo aiemmin kuullut korealaisista ihonhoitotuotteista hyvää, joten lähdin innolla testaamaan peilikaappiini saapuneita uutukaisia!

Korealainen ihonhoitorutiini perustuu lähtökohtaisesti kymmeneen eri vaiheeseen

eleven, korealainen ihonhoito, kokemuksia k-beauty tuotteista
eleven, korealainen ihonhoito, kokemuksia k-beauty tuotteista

Korealainen ihonhoitorutiini perustuu lähtökohtaisesti kymmeneen eri vaiheeseen: öljypohjaiseen puhdistukseen, vesipohjaiseen puhdistukseen, kuorintaan, kasvoveteen, hoitonesteeseen, seerumiin, kangasnaamioon, silmänympärysihonhoitoon, kosteusvoiteeseen ja aurinkosuojaan. Jokaisella rutiinilla on oma erityinen tarkoituksensa ihon hyvinvoinnin tukemisessa (Tarkemmat kuvaukset rutiinin vaiheista löydät Elevenin sivuilta)

Arki on kuitenkin mitä on, joten päivittäiset 10 vaihetta tuntuisivat omakohtaisesti hieman raskailta toteuttaa. Itse typistin rutiinin omaan elämääni sopivaksi eli 5 vaiheiseksi: öljypohjainen puhdistus, vesipohjainen puhdistus, kasvovesi ja hoitotuote päivälle ja naamio yölle. Lisäksi käyttämäni BB voide sisältää UV/UVB PA +++ suojan, joka huolehtii päivisin ihoni suojauksesta.

korealainen ihonpuhdistu, eleven, arvonta,
eleven, korealainen ihonhoito, kokemuksia k-beauty tuotteista

Itse typistin rutiinin omaan elämääni sopivaksi eli 5 vaiheiseksi

Rutiinin muokkaamisen omaan elämääni sopivammaksi mahdollisti testiin saamieni tuotteiden  joukosta löytyneet muutamat supertuotteet, kuten J. ONE Jelly Pack, jonka sisään on ujutettu useamman vaiheen ominaisuudet. Tämä päivittäiseen käyttöön sopiva hyytelömäinen geeli korvaa kaikki aamun ihonhoitotuotteet eli tuote toimii niin hoitonesteenä, kasvoseerumina, kosteusvoiteena, kasvonaamiona kuin meikinpohjustajanakin. Tuotteen levityksen jälkeen sen annetaan vaikuttaa kasvoilla noin puoli minuuttia jonka jälkeen iho painellaan läpi kämmenellä ylöspäin kohottavin liikkein. Tuote tekee ihosta välittömästi napakamman oloisen ja meikki levittyy tuotteen päälle kauniisti ja vaivattomasti.

Iltaisin olen taas toteuttanut korealaiselle ihonhoidolle ominaisen kaksi vaiheisen ihonpuhdistuksen, jossa iho puhdistetaan ensin öljypohjaisella tuotteella ja tämän jälkeen vesipohjaisella tuotteelle. Kaksi vaiheisen puhdistuksen tarkoitus on puhdistaa iho erittäin huolellisesti, mutta hellävaraisesti ja tämän vuoksi kaksoispuhdistus sopii myös kuiva- ja herkkäihoisille.

Öljypohjainen puhdistustuotteen tehtävä on irrottaa iholta meikki, liiallinen tali ja muut öljyliukoiset epäpuhtaudet. Minä tykästyin erityisesti Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil puhdistusöljyyn, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Kun öljypohjainen tuote on puhdistanut ihonpinnan kaikesta aiemmin luettelemastani, pääsee vesipohjainen puhdistustuote vaikuttamaan suoraan iholla ja syväpuhdistamaan ihohuokosia. Vesipohjainen puhdistustuote voi olla vaahto, voide tai geeli. Itse valitsin käyttööni G9SKIN White in Milk Whipping Foam vaahdon, joka sekä pesee, että kuorii ihon hellävaraisesti, jättämättä kiristävää tunnetta kasvoille. Tuote vaahtoaa veden kanssa runsaasti ja on täten hyvin riittoisa! Tämä vaahto on itseasiassa mielestäni yksi hinta-laatusuhteeltaan parhaista tuotteista, sillä 120ml tuubi kustantaa vain 13,40e!

Tykkään myös korealaisen ihonhoidon hintatasosta

eleven, korealainen ihonhoito, kokemuksia k-beauty tuotteista

Ihon huolellisen puhdistuksen jälkeen olen valmistellut ihoni joka öistä kasvonaamiota varten Thank you Farmerin kasvovedellä, jonka päälle olen levittänyt monitehoisen J.ONE Black Jelly Pack yönaamion. Tämä antioksidanttinen naamio sisältää hyarolonihappoa sekä niasiinimiadia, jotka tehostavat tuotteen kosteuttavaa ja heleyttävää vaikutusta.

Tykkään kyseisestä naamiosta erityisesti siksi, ettei se ole näkyvä tai tahraava, vaan se sulautuu kasvoille välittömästi, kuten yövoidekin. Olen laittanut naamion nyt joka ilta parin viikon ajan ja aamuisin on ollut ihana herätä, kun kasvojeni iho on ollut selkeästi aiempaa pehmeämpi!

Tämän itselleni sopivan 5 vaiheisen rutiinin toteuttamisessa menee alle kymmenen minuuttia päivässä! Olenkin siis erittäin vaikuttunut näistä korealaisista tuulahduksista ihonhoidon saralla ja tulen taatusti jatkamaan tuotteiden käyttöä tulevaisuudessakin! Tykkään myös korealaisen ihonhoidon hintatasosta, joka on kohtuullinen ja ihan tavallisen ihmisen kukkarolle sopiva!

eleven, korealainen ihonhoito, kokemuksia k-beauty tuotteista, arvonta, kangasnaamiot

Oletko sinä kokeillut korealaista ihonhoitoa?

Klikkaa Elevenin sivuille ja kommentoi blogini kommenttikenttään, mitä K-beauty ihonhoitotuotetta sinä haluaisit kokeilla?

Arvon kaikkien vastanneiden kesken ylemmässä kuvassa olevat 3 kangasnaamiota: Water Bomb Jelly Mask Moisture, Dont worry healing mask & Berrison Animal Sheet Mask!

Arvonta aikaa blogini 3-vuotis syntymäpäiviin saakka 20.6.2019! ♡ 

ONNEA ARVONTAAN!

terkuin,

Vilma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *