Kesän 2019 suunnitelmia…

Nyt, kun Suvivirsi on laulettu, loma aloitettu ja kesä kokonaisuudessaan vielä edessäpäin, on hauska listata vähän kesän 2019 suunnitelmia.

Saa nähdä toteutuvatko kaikki pläänit ajatusten mukaan, mutta tältä meidän kesä 2019 ainakin näin etukäteen katsottuna näyttäisi:

… minä lomailen kesäkuun ensimmäisen viikon, kuten viime vuonnakin. Tykkään ajankohdasta, sillä se toimii ikään kuin vedenjakajana kevään huiskeen ja kesään rauhoittumisen välissä. Myös kaikki visitoitavat lomakohteet ovat vielä hiljaisia, joten niistä saa nauttia pitkälti ilman jonotteluja ja ruuhkia.

…loman alkajaisiksi suuntaamme Tampereelle

byvilma, kesän suunnitelmat, kesä2019
byvilma, kesä 2019, kesän sunnitelmat

…loman alkajaisiksi suuntaamme Tampereelle yhden yön minilomalle. Suunnitelmana poiketa Särkänniemessä, yöpyä Pyynikissä Scandic Rosendahlissa ja visitoida paluumatkalla Ikeassa. Joensuussa asuessa ennätti tottua pitkiin välimatkoihin, joten nyt tuntuu aivan uskomattomalta, kun Tampereellekin on niin helppo vain pistäytyä!

…8.6 valmistaudumme nauramaan, sillä meitä odottaa liput Sami Hedbergin keikalle Paviljonkiin.

…kesäkuun puolessavälissä saamme pakata kimpsumme & kampsumme ja siirtyä evakkoon putkiremontin alta. Thank god, että väliaikainen asuntomme löytyi samasta taloyhtiöstä, sillä muuten tämä hässäkkä saattaisi tuottaa harmaita hiuksia astetta enemmän.

…juhlimme ensimmäisen kummipoikani rippijuhlia Vantaalla. Uskomatonta, että hänestäkin on kasvanut jo rippikoululainen! Onneksi itse en vanhne yhtä nopeasti, kuin lapset kasvavat 😉

…heinäkuussa olemme lähdössä päivä Tukholmassa risteilylle. Kaksi yötä laivassa ja lauantai Ruotsin maankamaralla. Siispä vinkit päiväksi Tukholmaan ovat enemmän kuin tervetulleita ♡

…myös synttäreitä olisi sekä järjestettävänä, että juhlittavana! Etenkin ystävän kolmekymppiset laittanevat kannat kattoon!

byvilma, kesä, kesänsuunnitelmat, ninnimoi
kesä 2019, olohuoneen sisustus, kerrostalon olohuone

…ja niinä hetkinä, kun meillä ei ole mitään erikoista ohjelmaa, löhötään auringossa, nähdään ystäviä ja vietetään aikaa perheen kesken!

Kesäkuusta heinäkuuhun jatkuvat  6 viikkoa pienessä evakkoasunnossa haastavat meitä varmasti.  Kaksiossa elettyjen viikkojen jälkeen, paluu omaan kotiin tuntuukin taatusti sitten ihan parhaudelta! Nyt kaikki peukut pystyyn, että oman asuntomme remontti valmistuu aikataulujen mukaisesti ja välttyisimme niin ylimääräisiltä kustannuksilta kuin hampaan puremiseltakin! Yritetään ottaa kokemuksen ja seikkailun kannalta, yritetään….

Postauksen kuvat ovat muuten kotimme uusimmista sisustusratkaisuista napsittuja… tuo lattialla lojuva Ninnimoin taulu on kylläkin saatu jo ripustetuksi sohvan yläpuolelle! Ja nuo keittiön, meille uudet, harmaat pimennysverhot blokkaavat hyvin auringonsäteet ja onnistuvat pitämään asunnon aiempaa viileämpänä!

Mutta tällaisia suunnitelmia meillä olisi kesälle 2019!

Kohta kipsin herättämään pojan todistuksen hakua varten ja tyrkkään loput tavarat matkalaukkuun, että pääsemme jouhevasti suuntaamaan kohti Tamperetta!

Miten rakastankaan tätä fiilistä, kun kaikki kiva on vielä edessä päin!

Millaisia suunnitelmia sinulla on kesälle 2019?

terkuin,

Vilma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *