Luonnollista kauneutta Evergetikonilta

Luonnonkosmetiikka on nouseva megatrendi, jonka voittokulku on vasta alkanut.

Ihmiset ovat koko ajan tarkempia siitä, mitä he laittavat suuhunsa ja nyt sama ilmiö on levinnyt myös ihonhoitoon.

Meille on tärkeää tietää, mitä kosmetiikkatuotteet sisältävät ja iholle halutaan synteettisten kemikaalien sijaan puhtaita luonnon raaka-aineita ja tuotteita, jotka ovat turvallisia sekä käyttäjälleen, että ympäristölle.

Meille on tärkeää tietää, mitä kosmetiikka tuotteet sisältävät

evergetiko, luonnonkosmetiikka, kreikkalainen luonnonkosmetiikka, naturlig
evergetiko, luonnonkosmetiikka, kreikkalainen luonnonkosmetiikka, naturlig

Eikä suotta, luin hiljattain muun muassa tanskalaisesta tutkimuksesta, jossa perinteisen kosmetiikan sisältämät kemikaalit olivat yhdistetty hormonihäirikkökemikaaleihin ja sitä kautta jopa lapsettomuuteen.

Onneksemme laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja ihonhoitosarjoja ei tarvitse hakea enää valtamerien takaa, vaan ne ovat helposti meidän jokaisen saatavilla, kun vain tietää mitä ja mistä etsii.

Myös minä olen kokeillut viimeisten vuosien aikana erilaisia luonnonkosmetiikan tuotteita ja hiljattain mieltynyt nimenomaan Evergetikon nimiseen tuotesarjaan. Evergetikon vastaa ylellisyydenkaipuuseeni kumartelematta tippaakaan perinteisille ihonhoitosarjoille.

Evergetikon vastaa ylellisyydenkaipuuseeni kumartelematta tippaakaan perinteisille ihonhoitosarjoille

Evergetiko vastaa ylellisyydenkaipuuseeni kumartelematta tippaakaan perinteisille ihonhoitosarjoille
Evergetiko vastaa ylellisyydenkaipuuseeni kumartelematta tippaakaan perinteisille ihonhoitosarjoille

Kyseessä on 100% luonnonkosmetiikkasarja Kreetalta, jonka kaikki ainesosat kasvavat Kreetan auringon alla. Tuotteet valmistetaan käsityönä kreikkalaisessa kylässä, joten jokainen tuote on huolella suunniteltu ja rakkaudella tuotettu. Tuotteissa tuoksuvat miellyttävät kasvisperäiset uutteet sekä eteeriset öljyt.

Jos nostaisin Evergetikon tuotteista muutaman ylitse muiden, niin ainakin vaaleanpunainen savinaamio on kokeilemisen arvoinen tuote! Naamio myydään pinkkinä pulverina (= punaisen ja valkoisen saven sekoituksena) ja kerta-annos sekoitetaan muutamasta teelusikallisesta pulveria vaihtoehtoisesti veteen tai Evergetikon ylelliseen ruusuveteen. Naamio syväpuhdistaa ihoa tehokkaasti jättäen sille absoluuttisen puhtauden tunteen.

Arjessa mukanani taas kulkee Evergetikon huulivoide, jossa tuoksuu mandariinin, appelsiinin ja kanelin viehkeät vivahteet.

Hiuksille valitsen kookosta ja argan öljyä sisältävän hiusnaamion, jota sekoitetaan muutama tippa shampoon joukkoon. Naamio ravitsee, suojaa ja korjaa kuontaloani ilman kemiallisia lisäaineita.

Naamio ravitsee, suojaa ja korjaa ilman kemiallisia lisäaineita

evergetiko, huulivoide, luonnonkosmetiikka, naturlig
evergetiko, naturlig, luonnonkosmetiikka
evergetiko, savinaamio, naturlig, luonnonkosmetiikka
evergetiko, naturlig, luonnonkosmetiikka

Evergetikon tuotteita voi olla haastava löytää perinteisistä kivijalkamyymälöistä, mutta niitä on helppoa sekä vaivatonta tilata tuttavani hiljalleen avaamasta luonnonkosmetiikkaa myyvästä verkkokaupasta nimeltä Naturlig. Kaupasta löydät Evergetikon lisäksi useita muita laadukkaita luonnonkosmetiikka merkkejä, kuten Luoto Cosmetics, AYU Organics , LUONKOS Ilona sekä Ben & Anna.

Verkkokauppa on Minnan toteutunut haave, jonka tuotteet ovat hyväksi meille, maailmalle ja ostamalla sieltä tuen hänen toteutunutta unelmaansa. Eli todellisia hyvän mielen ostoksia!

Oletko sinä kokeillut luonnonkosmetiikkaa? Jos olet, niin joko sinä olet löytänyt omat suosikkituotteesi sen saralta?

terkuin,

Vilma

ps. Naturlig ia voit seurata myös Facebookissa sekä Instagramissa.

*) Tuotteet saatu blogin kautta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *