Mikä on Balance Test ja miten se tehdään? ( + testini tulokset)

Balance Test on kotona tehtävä kuivaverikoe, jolla mitataan kehon rasvahappotasapainoa.

Itse tein verikokeen viimeksi kesäkuussa, ennen kuin aloitin tauon jälleen omega 3 valmisteen, Balance Oil in käytön. Halusin selvittää kehoni rasvahappokoostumuksen, joka heijastelee syömäni ravinnon sisältämiä rasvoja. Kokonaisuudessaan testin mukana tulee yhdeksän sivuinen raportti, jossa kerrotaan eri rasvahappojen lähteet ruokavaliossa.

Raportin pohjalta pystyin tarkastelemaan, mistä lähteistä saan rasvaa kenties liikaa ja mistä taas liian vähän. Testi muun muassa pajastaa omega 3 ja omega 6 rasvahappojen suhteen, jonka tulisi olla 3:1 – minun lukemani oli kesäkuussa 5,1:1. Alla vilaus ensimmäisen testini tuloksiin.

zinzino, balance test, kuivaverikoe

Paketti sisältää kaiken tarvittavan testin tekemiseksi

Ajattelin, että voisin tässä postauksessa hieman avata, kuinka tuo rasvahappotasapainon paljastava kuivaverikoe tehdään. Kyseessä ei ole monimutkainen operaatio, mutta ymmärrän, että asiaan perehtymättömän korviin sen tekeminen voi kuulostaa konstikkaalta.

Testi tilataan  Zinzinon verkkokaupasta. Testejä myydään niin yksittäin kuin pareittain. Minä tilasin kaksi testiä selvittääkseni ennen ja jälkeen tulokset. Paketti sisältää kaiken tarvittavan testin tekemiseksi; neulat, desifiointipyyhkeet, suodatinpaperit verinäytettä varten, suojapussukan, oman testikoodin ja kirjekuoren verikokeen lähettämiseksi.

Verikoe aloitetaan pyörittelemällä käsivartta ja näin vilkastutetaan verenkierto. Tämän jälkeen sormenpää desifioidaan ja pieni neula painetaan sormenpäätä vasten. Neula tekee pienen pienen reiän, josta tiputetaan muutama pisara suodatinpapereille. Suodatinpapereiden annetaan odottaa hetki ennen kuin se suljetaan niille tarkoitettuun koteloon ja suojapussiin lähettämistä varten. Pussitettu testi laitetaan valmiiksi laboratorion osoitteella varustettuun kuoreen, lähetetään ja jäädään odottamaan tuloksia.

balance test, rasvahappotasapaino, zinzino

Testi analysoidaan riippumattomassa Vitas- laboratoriossa Norjassa

Testi analysoidaan riippumattomassa Vitas- laboratoriossa Norjassa. Testituloksen saa noin 2 viikon kuluttua verinäytteen lähettämisestä ja se luetaan kirjautumalla Zinzino Test – sivuille verikokeen mukana tulleen koodin avulla.

Itse olin käyttänyt Balance Oilia kesäkuusta lokakuuhun, kun tein testin uudelleen. Kun rasvahappotasapainoni tulos oli kesäkuussa vielä 5,1:1 , niin nyt lokakuussa sain rasvahappotasapainoksi 2,6:1 – lukema viestii rasvahappotasapainoni olevan nyt tasapainossa.

balance test, rasvahappotasapaino, zinzino
zinzino, balance test, kuivaverikoe

Olen ällistynyt, kuinka nopeasti rasvahappotasapaino balanssoitui vaihdettuani omega 3 valmisteen nimenomaan Balance Oiliin. Olin tätä ennen käyttänyt luontaistuotekaupan omega 3 valmistetta. Kokonaisuudessaan verikoe analysoi yhteensä 11 rasvahapon pitoisuuden veressä 98% varmuudella ja kaikki nämä tulokset pääsen lukemaan verkosta koodini avulla. Yllä olevassa kuvassa on vierekkäin ensimmäisen ja toisen testini tuloksia. Ensimmäisessä testissä vain yksi arvoista oli vihreällä, eli tavoitearvossaan. Kolme kuukautta Balance Oilin käytön jälkeen kaikki arvot olivat parantuneet ja neljä kuudesta saavutti tavoitearvon. Vaikuttavaa.

Minä jatkan täällä Balance Oilin päivittäistä käyttöä, jolla takaan helposti riittävän omega 3 sen saannin. Testi ja sen tulokset paljastivat, että tuote on juuri niin hyvin imeytyvä ja laadukas kuin sen luvataankin olevan.

Jos sinä olet kiinnostunut testaamaan Zinzinon tuotteita, voit ostaa niitä edustaja Jenny Hyytiän kautta Zinzinon verkkokaupasta.

terkuin,

Vilma

ps. Jos olet kiinnostunut lukemaan lisää Zinzinon tuotteista, niin kurkkaa nämä postaukset:

Balance Oil – omega 3

Xtend – ravintolisä

Zino Biotic – kuitulisä

*) Tuote saatu


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *