Meikin voima!

Some on viime aikoina täyttynyt kuvista, joissa kauneusbloggaajat, meikkitaiteilijat sekä tavallisetkin arkimeikkaajat julkaisevat kuvia puoliksi meikatuista kasvoistaan.

Kuvat ovat hämmästyttäviä, eikä meikin voimaa voi kieltää.

Kuvat ovat hämmästyttäviä, eikä meikin voimaa voi kieltää

by vilma ilman meikkiä, ei meikkiä, meikitön, meikin voima, powerofmakeup

Jos valitsisin tärkeimmän meikkini, olisi se ripsiväri

Myös Emmi kutsui seuraajansa osallistumaan #powerofmakeup haasteeseen, jossa kasvojen toinen puoli meikataan ja toinen jätetään luonnolliseksi. Niinpä päätin itsekin napsaista kuvat omista kasvoistani täten vain puoliksi meikattuna.

Vaikka tyylini on viimeisimpien vuosien aikana muuttunut yhä luonnollisemmaksi, koen silti itseni ”itseni näköiseksi” vasta meikattuani.

Jos valitsisin tärkeimmän meikkini, olisi se ripsiväri. Silmäni ovat pienet ja ripseni hyvin värittömät.

by vilma ilman meikkiä, ei meikkiä, meikitön, meikin voima, powerofmakeup

Microblading tuo taas muotoa kulmakarvoihini ja näin ollen ne ovat näkyvissä myös ilman meikkiä. Kun laittaudun huolellisemmin, tykkään vahvistaa kulmia Anastasia Beverlyhillsin kulmavärillä. Lisäksi arkimeikkiini kuuluu kevytpohjustus sekä muutama huiskaisu aurinkopuuteria. Näiden muutamien tuotteiden voima on ällistyttävä.

Kun kuljen meikittä, saan usein kysymyksiä olenko tulossa kipeäksi tai voinko huonosti! Ymmärrän kysymykset täysin, kasvoni ja piirteeni ovat luonnostaan hyvin värittömät ja täten meikitön olemukseni on kalpea.

Myös hiukseni kaipaavat jatkuvaa suoristamista. Kuvasta näet, kuinka holtittoman kiharat ja hallitsemattomat hiukseni ovat ilman GHDn käsittelyä! Koen, että myös hiusten väri ja kiilto pääsevät oikeuksiinsa suoristettuina. Ja vaikka olen suoristanut hiuksiani vuosia, ei niiden kunto ole onnekseni kärsinyt käsittelyistä. Hyvät hoitotuotteet ja lämpösuihke ovat kuitenkin välttämättömät!

Myös hiukseni kaipaavat jatkuvaa suoristamista

by vilma ilman meikkiä, ei meikkiä, meikitön, meikin voima, powerofmakeup

Kuvien meikin tekemiseen ja hiusten ojentamiseen minulta kuluu aikaa päivittäin noin vartti. Koen sen pieneksi ajaksi siitä, että loppupäivän voin kulkea ”huoletta”.

Voin myöntää, että ilman noita muutamia perustuotteita kasvoillani ja suoristusraudan kosketusta hiuksillani oloni on jotenkin epämukava. Koen epämukavuutta meikittömyydestäni hetkittäin jopa niissä hetkissä, kun olemme vain omalla porukalla kotona.

Ehkä iän ja tulevien vuosien aikana opin hyväksymään kasvoni juuri sellaisena kuin ne ovat myös ilman meikkiä?

Olitko yllättynyt siitä, kuinka paljon meikki muuttaakaan ulkonäköäni?

Entä omien kasvojesi suhteen, meikillä vai ilman?

Vilma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *