Blogi hiljenee hetkeksi…

Kun aloitin bloggaamisen kolme vuotta sitten, elämässäni oli ikäänkuin tyhjiö.

Koin, että minulta puuttui oma juttu, jossa kehittyä ja johon suunnata energiaani. Kaipasin jotain uutta haastetta perhe-elämän ja perinteisen töissä käynnin rinnalle.

Näistä samoista syistä, miksi aloitin bloggaamisen, hain myös ylempään ammattikorkeakouluun opiskelemaan sosiaali- ja terveysalan johtamista sekä kehittämistä. Ilokseni sain pian blogin perustamisen jälkeen kuulla päässeeni sisään myös YAMKn opintoihin.

gaston luga, jyväskylän satama, outfit, kesätyyli, kesän 2019 tyyli

Arvaattekin varmaan, ettei tämän jälkeen ole vapaa-ajanvietto ongelmia ollut

Arvaattekin varmaan, ettei tämän jälkeen ole vapaa-ajanvietto ongelmia ollut.

Puhkuin intoa kaiken uuden äärellä. Koin uuden sivun auenneen elämässäni ja tietyllä tavalla se aukesikin. Ymmärsin, että hitsi vie, elämässähän on mahdollisuuksia tehdä vaikka mitä, kun vain rohkenee kurottaa kohti unelmia ja uusia haasteita. Tunne oli voimauttava ja energisoiva! Vaikka tein enemmän asioita, sain niistä henkisesti niin paljon, etten kokenut itseäni väsyneeksi!

Niinpä bloggasin, suoritin opintoja, pyöritin perhearjen sekä kävin täyttä päivää töissä. 2 vuotta intensiivistä tekemistä ja ”paahtamista” saivat minut kuitenkin hakemaan opinnoistani taukoa lukuvuoden 2018-2019 ajaksi. En halunnut polttaa itseäni loppuun ja koin, että jos olisin jatkanut samaa rataa, seinä olisi tullut vastaan ennemmin tai myöhemmin. Ihminen, kun nyt vain tarvitsee myös vapaa-aikaa sekä päiviä, kun kalenterissa ei ole mitään. Pohjimmaisena tavoitteenani kaikessa kuitenkin on elää  hyvää elämää.

gaston luga, jyväskylän satama, outfit, kesätyyli, kesän 2019 tyyli
gaston luga, jyväskylän satama, outfit, kesätyyli, kesän 2019 tyyli

Tulevana syksynä tauko työn ohella suoritettavista opinnoistani on pian ohi ja jäljellä olisi vielä opinnäytetyö sekä ainakin yksi kurssi. Uskon, että ilman blogia olisin valmistunut YAMKsta ajallaan yhdessä muiden kanssa. En halunnut kuitenkaan jättää tätä tärkeäksi asiaksi muodostunutta blogia taka-alalle juuri sinä hetkenä, jolloin aloin saavuttaa sen kanssa asioita, joita en uskonut minulla, ihan tavallisella tyypillä, olevan edes mahdollista saavuttaa.

Kävijät löysivät blogiini, pääsin osaksi yhteisöä, verkostoiduin sekä kiinnostavat yhteistyökuviot virisivät. Pääsin tekemään blogista itselleni ikäänkuin pienen sivutyön, jota on ollut innostavaa sekä mahdollista pyörittää kotoa käsin. Niinpä päätin tuolloin, että koulu sai odottaa.

Nyt opinnot kuitenkin odottavat loppuun saattamistaan ja olisi blogin vuoro joustaa, sillä perheen kanssa vietetystä ajasta, enkä omasta hyvinvoinnistani voi, enkä halua tinkiä. Myöskään opintojen kesken jättäminen ei tunnu vaihtoehdolta, vaikka mukavuudenhaluinen minä onkin asiaa hetkellisesti päässään pyöritellyt. Se, että päätän hiljentää blogini hetkeksi, ei kuitenkaan tarkoita kohdallani sitä, että lopettasin bloggaamista tai somettamista täysin. Minä vain hiljennän.

” Jos vauhti on liian hurjaa, hidasta. Autokaistalla ei ole ihmisen hyvä olla”

gaston luga, jyväskylän satama, outfit, kesätyyli, kesän 2019 tyyli

Kirjoitan postauksia tällä hetkellä 8 per kuukausi. Jokaisen postauksen tekemiseen käytän useamman tunnin aikaa. Vähentämällä postausmääräni puoleen, vapautan kuukausistani hurjasti tunteja, jotka tulen suuntaamaan ainakin seuraavan puolen vuoden ajan opinnäytetyöni tekemiseen.

Toivon, että pysytte linjoilla myös tulevaisuudessa ja yhtä aktiivisina kuin tähänkin saakka! Sekä ymmärrätte noin puolen vuoden ajaksi hiljentyneen postaustahtini! Joku ehkä miettii, miksen lopeta sivustoani täysin? Blogin 100% hiljentäminen ei ole kuitenkaan käynyt mielessänikään, sillä onhan tämä minulle tärkeä vastapaino kaiken muun rinnalle ja ajattelen, että totaali mykistys haavoittaisi kolmen vuoden ajan rakennettua ja vielä kasvuhaaveita elättelevää sivustoani liikaa.

Tulen tulevien kuukausien aikana jakamaan sekä nostamaan somessani uudelleen luettavaksenne myös vanhoja ”unholaan” painuneita postauksia. Pyrin valikoimaan luettavaksenne juttuja, joista voi inspiroitua vielä näin vuonna 2019 kin!

Ja tiedättekö – ehkä tämä bloggaus harrastus ei olekaan ollut YAMKn opinnoilleni pelkkä pitkä miinus. Kunnianhimoisena tavoitteenani olisi työstää lopputyöni tämän harrastuksen innoittamana, nimenomaan sosiaalisen median kehittämiseen liittyen!

Urakkaa riittää, mutta nyt, jos joskus olen valmis käärimään hihat ja muuttamaan sanat teoiksi.

Blogini siis hiljenee hieman – mutta vain hetkeksi!

Haluan vielä osoittaa valtavan kiitoksen kaikille teille, jotka postauksiani luette! Teitä oli viimekin kuussa käsittämätön määrä! Ja se, etten ole vielä koskaan joutunut pahoittamaan mieltäni tai menettämään yöuniani lukijoideni kommenttien vuoksi, kertoo siitä, kuinka kultainen lukijakunta minulla on!

Suunnitelmissani on postata teille vielä heinäkuussa ideoita Harry Potter synttäreihin liittyen sekä kirjoittaa eräästä jo vuosia luottotuotteenani olleesta ravintolisästä.

Miltä tulevan heinäkuun postausideani kuulostavat? Kumpaa postausta odotat mahdollisesti enemmän?

Entä oletko sinä joskus ollut tilanteessa, jossa olet joutunut valitsemaan itsellesi kahden tärkeän asian väliltä vain toisen, johon panostaa 100%?

terkuin,

-Vilma

ps. Ennenkuin palaan asiaan synttäripostauksen kanssa parin viikon kuluttua, voit sillä aikaa käydä kurkkimassa, millaisia Minecraft sekä Star Wars kemuja meillä on tullut menneinä vuosina juhlittua! Postauksista löytynee ideaa, myös muihin teemoihin sovellettavaksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *