Muodonmuutos sienitukalla – tummanvaalea kokonaisuus on syksyn hittiväri!

Siitä on pian yli 8 kuukautta, kun istahdin viimeksi kampaaja Tainan penkkiin.

Tuolloin väsättiin hiuksia uuteen vuoteen. Tällä kertaa lähdettiin hakemaan muodonmuutosta maailmallakin kovaa suosiota nostattaneella sienitukalla!

Sienitukka ei ole nimi, jonka ensimmäisenä yhdistäisi hiusmaailman coolliksi villitykseksi. Tämä tummanvaalea väri kuitenkin hurmaa sävyjen vivahteillaan ja sopii niin astetta tummempaa lookkia haikailevalle blondille kuin brunetelle, joka toivoo ilmeeseensä ripauksen vaaleutta.

sienitukka, sieniväri, sienivärjäys, affinage professional, parturi kampaamo svengi, svengi ylämylly
sienitukka, sieniväri, sienivärjäys, affinage professional, parturi kampaamo svengi, svengi ylämylly
affinage professional, svengi ylämylly, sieniväri tukkaan

Muutosta lähdettiin toteuttamaan Affinage Professionalin värein

Lähtötilanne muodonmuutokseen hiuslookissani oli jälleen aika karu. Tukkani oli pitkältikin kellertynyt blondi ja mitta ei minkään mittainen.

Muutosta lähdettiin toteuttamaan Affinage Professionalin värein. Affinagen tuotteet ja värit ovat tulleet minulle tutuiksi kampaajani kautta. Hiuksiini laitettiin sienitukalle ominainen tumma pohjaväri ja latvaan liukuna vaaleampaa sävyä. Liu’utus tekniikan avulla väriin saatiin elävyyttä ja kehitteen avulla kestoväristä muodostettiin latvoihin hiuksiani hellävaraisemmin värjäävä kevytväri.

affinage professional, sieniväri, sienitukka, hiusväri, parturikampaamo svengi, byvilma hiukset,
affinage professional, sienitukka, sieniväri hiuksille, asp, parturikampaamo svengi ylämylly
affinage professional, sienitukka, sieniväri hiuksille, asp, parturikampaamo svengi ylämylly, roof booster

Muodonmuutos lähtötilanteeseen oli siis melkoinen mullistus lookilleni

Kun nousin pesupaikalta, Taina varoitteli, etten säikähtäisi – näyttihän väri märissä hiukissani todella tummalta. Kun hiusta kuivattiin, sen sävyt ja vivahteet tulivat kauniisti esiin. Hiuksistani pohjalta löytyneet raidat korostuivat latvojen kevytvärin myötä, elävöittäen savumaista kokonaisuutta. Hiusvärin oikea nimi on “Portobello” – tuon suuren ja tunnetun sienen mukaan.

Hiustenleikkuussa leikiteltiin edestä pitenevän A-linjan kanssa ja ideoitiinpa otsalleni myös ilmettäni nuorentava ja kasvoja kehystävä otsatukka!

Muodonmuutos lähtötilanteeseen oli siis melkoinen mullistus, mutta koen tarvinneeni sitä. Pientä ravistelua ja uuden kokeilua. Lookin tummempi tyvi antaa myös hiukan anteeksi tyvikasvulle, joten värjäysväliä voinee huoletta venyttää tavanomaista pidemmäksi.

Kampauksen viimeistelyssä käytimme niin ikään Affinage Professionalin tuotteita, joista etenkin tuo viimeisimmässä kuvassa oleva Root Booster oli minulle uusi mielenkiintoinen tuttavuus. Tuote antoi napakan pidon tyveen samalla kohottaen sitä.

sienitukka, sieniväri, parturikampaamo svengi
affinage professional, sieniväri, sienitukka, hiusväri, parturikampaamo svengi, byvilma hiukset,
affinage professional, sieniväri, sienitukka, hiusväri, parturikampaamo svengi, byvilma hiukset,
sienitukka, sienisävy, tuhkainen tukka, parturikampaamo svengi

Ylläpitona tuhkaiselle, sienen sävylle sopii erinomaisesti hopeashampoo ja hoitoaine

Siloitellun kampauksen lisäksi haluttiin leikitellä hieman kiharalla ja kokeiltiin, kuinka tukan sävyt eläisivät laineiden mukana.

Oli myös jännä huomata, ettei tummempi tukka imenytkään väriä kasvoiltani. Uusi lookki jopa korostaa silmieni sinistä sävyä!

Ylläpitona tuhkaiselle, sienen sävylle sopii erinomaisesti hopeashampoo ja hoitoaine. Näiden Affinage Professionalin Cool Blonde tuotteiden kanssa saan pidettyä sävyn kylmänä sekä kiiltävänä myös kotona.

affinage professional, sienitukka, sienihiukset, portobello väri, cool blonde, svengi ylämylly, parturikampaamo svengi
affinage professional, sienitukka, sienihiukset, portobello väri, cool blonde

Haluaisitko sinäkin päästä palveltavaksi Tainalle, jonka penkkiin on täysin ok istahtaa vailla omia ideoita tai visioita, kuten minä tein! Yhdessä aikaa seuraavan ja taitavan kampaajan kanssa on hauskaa ja turvallista kokeilla erilaisia lookkeja!

Inspiraatiota omaan lookkiin ja osoitusta Tainan monipuolisuudesta voit myös kurkkia Tainan omalta hiustililtä Instagramista nimimerkin @haireducatortaina takaa.

Helpoiten itse ajan saat varattua Tainalle Parturikampaamo Svengiin Ylämyllylle netistä Timma ajanvarauksen kautta.

Kannattaa pysyä myös kuulolla, sillä starttaan omalla Instagram tilillä @byvilmablog parin päivän sisään hulppean arvonnan, jossa juuri sinä voit voittaa itsellesi räätälöidyn kokonaisvaltaisen hiusten käsittelyn (arvo n.150e)

Mitäs pidät muutoksestani?

Entä muistatko aikaisemmat lookkini, jotka Taina on toteuttanut?

Hiuksistani on löytynyt niin laventelia, shokkikeltaista kuin hillitympiäkin pastellinsävyjä.

-Vilma

*) Palvelu saatu blogin kautta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *