Kampaajalta väriä kaamokseen & ainutlaatuiset Kevin.Murphy hiustuotteet!

Pimeä ja kylmä syksy vaati jotain piristystä ja minä hain sitä toistumiseen kampaaja Tainan penkistä Ylämylllyn Svengistä. Tainalle suunnatessani voin aina luottaa osaaviin käsiin, inspiroiviin ideoihin ja mieluisaan lopputulokseen.

Hiukset on naisen kruunu ja kampauksen ollessa kunnossa koen ryhtini suorenevan, ihoni jälleen hehkuvan ja oikeastaan koko yleisen fiilikseni paranevan.

Viimeksi kampaajalla käydessäni “repäisin”, kun pitkät vaaleat hiukseni leikattiin senttejä lyhyemmiksi ja väriksi valittiin syksyn suosikiksi noussut tumma sieniväri. Tällä kertaa haluttiin keksiä jälleen jotain uutta ja Tainan ehdotuksesta lähdettiin hakemaan hiuksiini kuparista hehkua ja pehmää lämpöä muuten niin kylmään ja koleaan loppusyksyyn. Alla lähtötilanne ennen muutosleikkiin ryhtymistä!

parturikampaamo svengi, kevin murphy
ekologiset värilaput, parturikampaamo svengi, kevin murphy

Värinpoiston jälkeen hiuksiini tehtiin tämän kauden hitti Tweed-värjäys

Uuden lookin luominen aloitettiin tekemällä hiuksiini värinpoisto, jonka yhteydessä hiuksiini levitettiin vaurioitumista ehkäisevää ja hiusten kuntoa parantavaa Brazilian Bondbuilr3r ia. Tuote suojaa sekä antaa toivottua kiiltoa lopputulokseen.

Värinpoiston jälkeen hiuksiini tehtiin tämän kauden hitti Tweed-värjäys, jossa käytetään pieniä hiusosioita ja tuodaan esille hiuksen pohjasävyjä. Lopputuloksena värjäyksessä on monisävyinen hiusväri, jonka kangasmainen hienovaraisuus saa sävyt hehkumaan. Leikkauksessa napsaistiin latvoista pari senttiä pois, joka toi ilmeeseen napakkuutta. Yli kasvanut otsatukka sen sijaan muotoiltiin muiden hiusten mukaan kasvavaksi. Ja pakko muuten mainita, että raidoituksessa hyödynnettiin ekologisia värilappuja, jotka näin ilmaston tilannetta itkevälle tuntuivat erittäin mukavalta uudistukselta!

parturikampaamo svengi, kuparihiukset, parturikampaamo svengi
svengi, parturikampaamo svengi, tweed väri, kevin.murphy

Hiusten viimeistelyssä hyödynnettiin Svengiin hiljattain myyntiin tulleita Kevin Murphyn tuotteita, joissa yhdistyy kaikki mitä hiustuotteilta voi toivoa. Sen lisäksi, että Kevin.Murphy on tunnettu laadustaan, on tuotteiden tuoksumaailma mieletön ja pakko myöntää, että pidän todella paljon myös pakkausten ilmeestä. Jos nostaisin yhden tuotteen ylitse muiden, olisi se Session.Spray Flex hiuskiinne, joka pitkäkestoisuutensa sekä joustavuutensa lisäksi antaa suojaa myös lämpökäsittelylle. Kerrassaan mieletön tuote!

Minä kotiutin Kevin.Murphy n tuotteista juuri tuon lakan sekä mielenkiintoisen uuden tuttavuuden “Bedroom.Hair” in, joka jättää hiukset pehmeiksi sekä helposti käsiteltäviksi. Hiusten päivittäiseen hoitoon kampaaja suositteli minulle Kevin.Murphy n kosteuttavaa Sweet Hydration settiä, jonka saa nyt joulun alla edullisemmin lahjapakkauksena. Pakkaus sisältää luksustuotteet hiusten syväkosteutukseen shampoosta hoitoaineeseen sekä hoitosuihkeeseen.

Jos nostaisin yhden tuotteen ylitse muiden, olisi se Session.Spray Flex hiuskiinne

kevin.murphy, parturikampaamo svengi
 Session.Spray Flex hiuskiinne, parturikampaamo svengi, svengi ylämylly, kevin.murphy
 Session.Spray Flex hiuskiinne, parturikampaamo svengi, svengi ylämylly, kevin.murphy

Kevin.Murphy hiustuotteista hullaantuneena halutaan arpoa myös yhdelle teistä tuo samainen Sweet Hydration lahjapakkaus Instagram tililläni @byvilmablog. Aikaa osallistua arvontaan on 10.11.2019-17.11.2019!

Kiitos jälleen Taina upeista hiuksista sekä laadukkaasta palvelusta! Näillä hiuksilla on ilo juhlia loppuvuoden pikkujoulut sekä omat kolmekymppiseni!

Jos sinäkin haluat Ylämyllyn Svengiin Tainan kampaamopenkkiin, voit varata ajan kätevästi TIMMASTA. Kuvia Tainan töistä voit katsella lisää Instagramista @haireducatortaina tilin takaa!

Hiusterkuin,

Vilma

*) Palvelu & tuotteet saatu


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *