Juhlamessut Viherlandialla tarjosivat inspiraatiota & kukkaloistoa kodin juhliin

*) kaupallinen yhteistyö Viherlandian kanssa

Viherlandian juhlamessut tarjoilivat yltäkylläisesti estetiikkaa, inspiraatiota juhlien järjestämiseen  sekä mielettömän kattauksen kukkaloistoa.

Viimeistään nämä juhlamessut todistivat minulle sen,  kuinka monipuolisesti kukkia on mahdollista hyödyntää kaikissa kodin juhlissa. Sen lisäksi, että kukkien  avulla on mahdollista loihtia näyttävyyttä perinteiseen kahvipöytään, voivat ne toimia myös koko juhlapaikan somistuksena, kampauksissa, asuissa tai vaikka  upeina kakkujen koristeina, kuten Minna Bakes in valmistavat kakut todistivat.

Ympäri messutilaa oli näyttävästi esillä Gradia Jämsän floristiopiskelijoiden tilataideteoksia, jotka oli toteutettu yhteistyössä Viherlandian kanssa.  Messuvieraat kuvasivatkin innokkaasti toisiaan töiden edessä. Juhlissa kukista tehty tilataideteos koristaisi upeasti juhlatilaa toimien samalla esimerkiksi kuvausseinänä juhlaväelle. Kuinka kaunis tausta kukista tehty tilataideteos olisikaan tärkeän päivän ikuistamiselle!

“Kaunein kattaus” – kilpailussa äänestettiin kauneinta esillepanoa, joista samalla lähes tiedostamattaan poimi ideoita ja inspiraatiota omankin juhlakattauksen ja kukka-asetelmien suunnitteluun.  Huomasin saman ilmiön myös morsiuskimppuja katsellessani, vaikkei omasta hääpäivästäni ole vielä tietoakaan.

Lauantain messupäivän kruunasi vaikuttava juhla-asunäytös, jonka upeiden kampausten takana oli parturi-kampaamo Loihtimo. Juhla-asut näytöksessä olivat Ateljee ompelimo Iinan, Halosen sekä ompelimo Johanna Paatolan käsialaa. Näytöksessä esillä olleista kimpuista, kukka-asusteista ja sommitelmista vastasi taidokkaalla otteellaan messujen järjestäjä Viherlandia.

Messuilla nähdyn kukkaloiston tuominen myös oman kodin juhliin on tehty helpoksi, sillä Viherlandian tarjoaa asiakkailleen juhlasuunnittelupalvelua, joka auttaa toteuttamaan unelmiesi kukat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen! Viherlandian henkilökunnan monipuolinen osaaminen tarjoaa mahdollisuuden mielikuvituksekkaimpienkin ideoiden toteutukseen (…ja huomasimpa myös, että suunnittelun hinta hyvitetään kokonaisuudessaan juhlien kukkatilauksen yhteydessä).

Juhlamessut jatkuvat vielä tänään 19.1.2020, jolloin messulavan ohjelmassa  tulee olemaan hulvaton kukkasota sekä hyväntekeväisyys huutokauppa.

Messut ovat auki klo. 11-16.00 ja niille on vapaa pääsy!  Jos sunnuntain ohjelmasi ei ole siis vielä tarkentunut, niin suosittelen poikkeamaan juhlamessujen humuun Viherlandialle!

Mukavaa sunnutaita sinulle toivoo,

-Vilma


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *