DIY: Patukkakortti iskälle

Huomenna olisi taas aika juhlia isejä!

Täällä on vietetty todellista askartelusessiota, sillä halusin vihdoin koittaa toteuttaa karkkikortin myös itse! Inspistä hain osittain netistä, mutta oikeastaan ideat korttiin tupsahtelivat suurimmaksi osaksi omasta päästä! Nyt kun sain kortin omalle isälle valmiiksi, olisi vuorossa ukin kortti! 

Täällä on vietetty todellista askartelusessiota, sillä halusin vihdoin koittaa toteuttaa karkkikortin myös itse!

suklaapatukkakortti, karkkikortti, isänpäiväkortti, lahja isälle
suklaapatukkakortti, karkkikortti, isänpäiväkortti, lahja isälle

Kortti on helppo ja edullinen lahja ihmiselle, jolla on jo kaikkea!

Kortti on helppo ja edullinen lahja ihmiselle, jolla on jo kaikkea! Haastavinta mulle sokerilakkolaisena tässä prokkiksessa oli olla koskematta noihin nameihin!! Etenkin suukot kutsuivat mua haukkaamaan, mutta pysyimpäs tiukkana! Terveisiä vaan teille muille mun kanssa sokerilakkoon lähteneille ja tsemppiä näihin “vaaranpaikkoihin”!!

​   ​
suklaapatukkakortti, karkkikortti, isänpäiväkortti, lahja isälle

Mitäs tykkäsit tällaisesta isänpäiväkortista? Mukaanhan olisi voinut sujauttaa vaikka vielä pari arpaakin, mutta ne pääsivät unohtumaan multa kauppaan, joten näillä mennään! Entä kuinka pyhiä tällaiset juhlapäivät ovat sulle, voisitko itse kuvitella viettäväsi isänpäivää tai vaikka jouluaattoa päivän myöhässä?

Isejä isosti onnitellen

-Vilma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *