Mehevin porkkanakakku

By Vilma täyttää tänään 2-vuotta! Joten tänään herkutellaan mehevimmällä porkkanakakulla! Tässä ohje myös sinulle <3

byvilma, porkkanakakku, porkkanakakun resepti, paras porkkanakakku, mehevin porkkanakakku, herkullisin porkkanakakku
byvilma, porkkanakakku, porkkanakakun resepti, paras porkkanakakku, mehevin porkkanakakku, herkullisin porkkanakakku
porkkanakakku, paras porkkanakakku

MEHEVIN PORKKANAKAKKU

Pohja:

1,9 dl rypsiöljyä

2,5 dl sokeria

2 kananmunaa

2,5 dl vehnäjauhoja

1tl kanelia

1 tl ruokasoodaa

0,5 tl suolaa

3,5 dl porkkanaraastetta

Päällinen:

50g voita

100g tuorejuustoa

250g tomusokeria

1 tl vaniljasokeria

Jos teet taikinasta kuppikakkuja ja haluat pursottaa päällisen näyttävästi, tee päällistä tuplamäärä! Itse tein päällistä kaksinkertaisen annoksen myös kuvien kakkuun, sillä pursottamisessa päällistä luonnollisesti kuluu enemmän kuin tavallisesti levittäen.

1. Sekoita öljy & sokeri

2. Lisää munat yksitellen

3. Sekoita kuivataineet keskenään ja lisää vähitellen muuhun seokseen

4. Raasta porkkanat hienoksi ja lisää taikinaan varovasti käännellen

5. Paista 175 c noin 25 minuuttia

Valmista päällinen:

1. Sekoita huoneenlämpöinen voi ja tuorejuusto

2. Lisää tomusokeri & vaniljasokeri seokseen siivilöiden.

3. Levitä päällinen jäähtyneeen pohjan/ kuppikakkujen päälle haluamallasi tavalla

Ja eikun herkuttelemaan! Maistuu parhaalta lemppariseurassa, mutta myös omissa hetkissä hetkissä kahvikupin ja naistenlehden kanssa ♡

Ja kannattaa kurkata muuten myös:

PARAS KASVISPIIRAKKA

-Vilma

Blogiani voi seurata igssä @byvilmablog tai FBssä By Vilma! Etenkin instagram päivittyy ahkeraan niin feedin kuin stoorinkin puolella !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *