DIY: Hahmopurkit

Nyt pääsiäisen jälkeen nurkat notkuu erilaisia pieniä muovisia eläimiä ja örkkejä. Tässä sulle helppo DIY hyödyntää nää kaverit!

Eilen odotettu inspiraatio iski ja väsäilin pitkään mielessäni olleita hahmopurkkeja. Koko hommassa ei mennyt kuin 15min + spraymaalin kuivatusaika. Tein näitä vuosi sitten ensimmäistä kertaa, mutta silloin valikoin maaliksi askartelumaalin. Askartelumaalilla oli huomattavasti hitaampaa ja vaikempaa saada tasaista jälkeä! Tänä vuonna maalina toimi musta matta spray!

Nyt pääsiäisen jälkeen nurkat notkuu erilaisia pieniä muovisia eläimiä ja örkkejä. Tässä sulle helppo DIY hyödyntää nää kaverit!

byvilma, hahmopurkit
byvilma, hahmopurkit, helppo diy
byvilma, helppo diy, hahmopurkit
byvilma, hahmopurkki

Mikään uusi keksintö nämä purkit ei sinänsä ole, ja olen nähnyt näitä ihanissa hempeissä sävyissä tyttöjen huoneiden sisustuksissa ja käärittynä lahjoiksi. Ohjetta ja vinkkejä purkkien tekoon kuitenkin vuosia sitten kaipailin, eikä niitä tuntunut löytyvän. Nyt olisi aika rustata omat parhaat vinkit tänne blogin puolelle, joten tässäpä tulee:

DIY Hahmopurkkien ohje:

1. Poista lasipurkeista etiketit liottamalla purkkeja kuumassa vedessä

2. Kuivaa purkit ja liimaa pikaliimalla haluamasi hahmot purkkien kansiin

3. Anna liiman kuivua

4. Mene pelkkien kansien kanssa ulos ja spraymaalaa purkit haluamaasi sävyyn

5. Anna kuivua ja vedä toinen/riittävän monta kerrosta. Muista sprayata riittävän kaukaa! (meidänkin musta pantteri kaipaa näköjään vielä yhden kerroksen…)

6. Kun kannet hahmoineen ovat kuivuneet, voit asentaa kannet lasisiin purkkeihin ja täyttää purkit haluamallasi tavalla.

Tadaa valmista! 

Hahmopurkit ovat niin helppoja duunailla, etten ymmärrä miksi meni melkein vuosi, että sain aikaiseksi tehdä tämän toisen satsin. Korvaukseksi purkkeihin liimatuista örkeistä vei tiemme eilen pojan kanssa lego-ostoksille. Nyt on hyvä mieli sekä äidillä, että pojalla, eikä pilipalilelut notku laatikojen pohjilla.

 Hahmopurkit ovat niin helppoja duunailla, etten ymmärrä miksi meni melkein vuosi, että sain aikaiseksi tehdä tämän toisen satsin

byvilma, hahmopurkit
byvilma, sisustus
byvilma, keittiö

Kuvissa vilahtelee myös keittiömme uusi hylly, jonka kotiutin perjantaina Tuutilullasta. Hylly tekee keittiöstämme niin paljon rauhallisemman ja seesteisemmän, kuin aiemmin seinää “koristanut” sisustustarra! Tykkään!

Oletko sinä tehnyt näitä hahmopurkkeja ennen? Tai nähnyt jossain? Jos inspiroidut purkeista, olisi kiva kuulla siitä vaikka kommentin muodossa! Minä yritän kunnostautua kommentteihin vastailussa ja seuraamisessa. Ehkä asentamani sähköposti asetus helpottaa hommaa 🙂

DIY terveisin 

-Vilma

ps. Kurkkaa myös ohje SUODATINPUSSIVALAISIMEEN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *