Minna Bakes – enemmän kuin juhlapalvelu

*) kaupallinen yhteistyö Minna Bakes kanssa

Mulla on ollut ilo toimia Instagramin puolella Minna Bakesin brändilähettiläänä marraskuusta alkaen. Tehtävä on ollut mieluisan makea, makuhermoja hemmotteleva ja tuonut mukanaan myös ihania uutuuksia kodinsisustukseen.

Nyt kun tehtävät brändilähettiläänä alkavat olla loppusuoralla, haluan tallentaa Minna Bakesista muutaman sanasen myös tänne blogin puolelle.

Minna Bakes tunnetaan etenkin juhlapalveluna ja sen visuaalisesti upeat leivonnaiset täytekakuista macaronseihin kruunaavat jokaisen kahvipöydän. Saatatkin muistaa blogistani, kuinka järjestin pienet kolmekymppiset tilaten samettisen smaragdinvihreän kakun kultasomisteilla sekä sävyyn sopivat macaronsit juuri Minna Bakesilta. Nautin noista leivontastressittömistä  juhlajärjestelyistä suunnattomasti ja olen varma, että tulen käyttämään samaa oikopolkua jatkossakin.

Mutta tiesitkös, että Minna Bakesin leipomon yhteydestä löytyy  myös suloinen pieni kahvila?

Kahvilan sijainti Vaajakoskella Pandan tehtaan takana on rauhallinen ja itse rakennus sympaattinen vanha kauppakiinteistö.  Kiva paikka poiketa niin arkea pakoon kuin viikonloppuakin juhlistamaan.  Ja niin rento! Tykkään!


Kahvilan ohessa toimii myös lifestylemyymälä, jonka valikoima muodostuu huolella valituista tuotteista. Lifestylemyymälästä voit löytää muun muassa joensuulaisen Kerafiikan keramiikkaa, Muurlan käyttötavaroita sekä Madam Stolzin piensisustustuotteita ja lukemattomasti kaikkea muuta mukavaa kotiin vietäväksi tai lahjaksi annettavaksi.

Itse kotiutin sieltä viimeisimmäksi muun muassa tyylikkäät Muurlan kasteluvahdit viherkasveille, lasisen sisustuspallon olohuoneen nurkkaan ja Annasarin graafisen kangaskassin.

Seuraavaksi haaveilin osallistuvani Minna Bakesissa järjestettäville Pomp de luxin avoimille – mutta ainakin tänään ne menivät allekirjoittaneelta ohi kodin sisustusjuttujen vuoksi!  Myös niistä muuten pian lisää täällä blogissa!

Mutta joko sinä olet maistanut Minna Bakesin herkkuja? Tai tehnyt kenties löytöjä sen pienestä lifestylemyymälästä? 

-Vilma

 


 

Juhlamessut Viherlandialla tarjosivat inspiraatiota & kukkaloistoa kodin juhliin

*) kaupallinen yhteistyö Viherlandian kanssa

Viherlandian juhlamessut tarjoilivat yltäkylläisesti estetiikkaa, inspiraatiota juhlien järjestämiseen  sekä mielettömän kattauksen kukkaloistoa.

Viimeistään nämä juhlamessut todistivat minulle sen,  kuinka monipuolisesti kukkia on mahdollista hyödyntää kaikissa kodin juhlissa. Sen lisäksi, että kukkien  avulla on mahdollista loihtia näyttävyyttä perinteiseen kahvipöytään, voivat ne toimia myös koko juhlapaikan somistuksena, kampauksissa, asuissa tai vaikka  upeina kakkujen koristeina, kuten Minna Bakes in valmistavat kakut todistivat.

Ympäri messutilaa oli näyttävästi esillä Gradia Jämsän floristiopiskelijoiden tilataideteoksia, jotka oli toteutettu yhteistyössä Viherlandian kanssa.  Messuvieraat kuvasivatkin innokkaasti toisiaan töiden edessä. Juhlissa kukista tehty tilataideteos koristaisi upeasti juhlatilaa toimien samalla esimerkiksi kuvausseinänä juhlaväelle. Kuinka kaunis tausta kukista tehty tilataideteos olisikaan tärkeän päivän ikuistamiselle!

“Kaunein kattaus” – kilpailussa äänestettiin kauneinta esillepanoa, joista samalla lähes tiedostamattaan poimi ideoita ja inspiraatiota omankin juhlakattauksen ja kukka-asetelmien suunnitteluun.  Huomasin saman ilmiön myös morsiuskimppuja katsellessani, vaikkei omasta hääpäivästäni ole vielä tietoakaan.

Lauantain messupäivän kruunasi vaikuttava juhla-asunäytös, jonka upeiden kampausten takana oli parturi-kampaamo Loihtimo. Juhla-asut näytöksessä olivat Ateljee ompelimo Iinan, Halosen sekä ompelimo Johanna Paatolan käsialaa. Näytöksessä esillä olleista kimpuista, kukka-asusteista ja sommitelmista vastasi taidokkaalla otteellaan messujen järjestäjä Viherlandia.

Messuilla nähdyn kukkaloiston tuominen myös oman kodin juhliin on tehty helpoksi, sillä Viherlandian tarjoaa asiakkailleen juhlasuunnittelupalvelua, joka auttaa toteuttamaan unelmiesi kukat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen! Viherlandian henkilökunnan monipuolinen osaaminen tarjoaa mahdollisuuden mielikuvituksekkaimpienkin ideoiden toteutukseen (…ja huomasimpa myös, että suunnittelun hinta hyvitetään kokonaisuudessaan juhlien kukkatilauksen yhteydessä).

Juhlamessut jatkuvat vielä tänään 19.1.2020, jolloin messulavan ohjelmassa  tulee olemaan hulvaton kukkasota sekä hyväntekeväisyys huutokauppa.

Messut ovat auki klo. 11-16.00 ja niille on vapaa pääsy!  Jos sunnuntain ohjelmasi ei ole siis vielä tarkentunut, niin suosittelen poikkeamaan juhlamessujen humuun Viherlandialle!

Mukavaa sunnutaita sinulle toivoo,

-Vilma


 

Miten juhlisin kolmekymppisiä?

*) Postaus tehty yhteistyössä VPN-SUOMI.FI :n kanssa

Niin karua, upeaa ja häkellyttävää kuin se onkin, pyöreät 30 vuotta lähestyvät mittarissani viikko viikolta ja kuukausi kuukaudelta.

Olen sanonut, etten kriiseile ikääni. Huomaan kuitenkin alati pohtivani, kuinka tuota pyöreää lukua juhlisin vai juhlisinko lainkaan? Olen miettinyt, onko se vain päivä ja ikä muiden joukossa vai onko se päivä, jona tulee päräyttää ja keksiä jotain repäisevää?

vpn-suomi.fi , kolmekymppiset, miten juhlin kolmekymppisiäni, synttärit, ideoita kolmekymppisille

Tämä on toki niitä vaihtoehtoja, että vain kiikkustuoli puuttuu!

Olen pallotellut erilaisten vaihtoehtojen välillä valehtelematta koko vuoden 2019, kun ikäluokkani on vuoron perään skoolannut 30 rajapyykin ylittämiselle. Omat kemuni ovat vasta joulukuussa, mutta koska aika tuppaa kulkemaan kuin pikajuna, tiedän päivän koittavan nopeammin kuin arvaankaan!

Perinteiset kakkukahvit läheisimmille voisivat olla tuossa joulun alla ihan mukiinmenevä vaihtoehto; pikkujoulut täyttävät useimpien kalenterit ja olisihan tämä vaihtoehto helppo järjestää. Juoda glögit, leikata siivut kakkua ja tunnelmoida ikääntymistäni joulukuun hämyssä ( tämä on toki niitä vaihtoehtoja, että vain kiikkustuoli puuttuu!).

vpn-suom.fi, halvat lennot, kolmekymppiset, miten juhlin kolmekymppisiäni
vpn-suomi.fi , kolmekymppiset, miten juhlin kolmekymppisiäni, synttärit, ideoita kolmekymppisille
vpn-suom.fi, halvat lennot, kolmekymppiset, miten juhlin kolmekymppisiän

Kolmas vaihtoehto voisivat olla ihka oikeat bileet

Mielessäni on käynyt myös, että juhlisin päivää itsekseni ja perheen kesken. Varaisin aamuksi jonkin kauneushoidon, ihanan hieronnan tai vaikka geelilakkauksen varpaankynsiin ja illaksi suuntaisimme syömään Pöllöwaariin, yhteen Jyväskylän hienoimmista ravintoloista. Hetki omaa-aikaa ja hemmottelua sekä päivän päättävä kolmen ruokalajin illallinen voisivat nostaa juhlatunnelman arvoiselleen tasolle.

Kolmas vaihtoehto voisivat olla ihka oikeat bileet. Olen katsellut muutamia keskustan paikkoja, joihin olisi kotietkojen jälkeen hauska suunnata ennen varsinaiseen yökerhoon siirtymistä.

Tykkäisin paikasta, jossa seurueemme saisi tavallaan “oman tilan” jostain rennosta coctailbaarista. Hyviä drinkkejä, pikku purtavaa ja tanssimusiikkia. Juhlat saisivat puolestani jatkua vaikka valomerkkiin saakka tanssien. Olen kuitenkin vuoden varrella joutunut skippaamaan niin monet kavereideni kekkerit, että ymmärrän täysin, mikäli saisin juhlia näitä bileitä lähes itsekseni!

vpn-suom.fi, halvat lennot, kolmekymppiset, miten juhlin kolmekymppisiän

Kutkuttavin idea, joka mielessäni on pyörinyt olisi ostaa lennot johonkin läheiseen Euroopan kohteeseen. Pidennetty viikonloppu Berliinissä, Kööpenhaminassa tai vaikka Budapestissä miehen kanssa olisi taatusti unohtumaton elämys.

Mikäli tähän vaihtoehtoon päädyn, ostaisin lennot ehdottomasti VPN:n (Virtual Private Network) kautta. Niin hullulta kuin se kuulostaakin, lentolippujen hintoihin vaikuttaa sijainti sekä verkon selaushistoria. VPN-SUOMI.fi vertailusivun avulla voi etsiä sopivan VPN-palvelun, jonka kautta tämän voi helposti kiertää, kun selaat nettiä ikäänkuin anonyyminä. Eli halvat lennot nappaisin kätevästi VPN-palvelun avulla.

Siinäpä pikku vinkki myös teille, jos haaveilette suuntaavanne lentokoneen siivin uusien elämyksien pariin! Lentolippuja kannattaa siis selata tyhjällä selaushistorialla, incognito-tilassa ja kokeilla VPN:n kautta erilaisia sijainteja, sillä hinnat voivat vaihdella huomattavillakin summilla.

Mutta kaikesta pähkäilyistä huolimatta, en edelleenkään tiedä, mitä itse syntymäpäiväni kanssa tekisin.

Juuri tänään parhaalta vaihtoehdolta kuulostaa tuo toisena esittelemäni oma hemmotteluhetki & perheen kanssa syöty ravintolaillallinen, mutta huomenna mieli voi olla toinen!

Miten te olette juhlineet pyöreitä?

Onko se päivä muiden joukossa tai THE päivä, jonka täytyy jäädä mieliin?

-Vilma

ps. Postauksen kuvat ovat ystäväni heinäkuisilta kolmekymppisiltä, kun vuokrasimme paljullisen saunalautan, kisailimme pöhköissä lajeissa ja suuntasimme yökerhoon! Kivat kemut, joita on vieläkin hauska muistella!